Valgt reise

Reisemål:

Mat, vin og opplevelser i Liguria

Periode:

24 - 29 mai 2023

Avreise:

Oslo Gardermoen, Avreisetidspunkt 09:40. Beregnet ankomst 12:20.
Direktefly med SAS

Hjemreise:

Milano Malpensa, Avreisetidspunkt 14:40. Beregnet ankomst 17:15.

Inkludert i reisen:

• Flyreise med SAS i økonomiklasse tur/retur Milano Malpensa
• Skatter og avgifter pr. november 22 (forbehold om endringer)
• 1 sendebagasje 23 kg og 1 håndbagasje pr. person
• 5 netter på firestjerners hotell. Dobbeltrom inkludert frokost. 1 natt i Genova, 4 netter i Chiavari.
• Måltider som beskrevet i program (F,L,M) inkl. lokal vin. 4 lunsjer, 5 middager, hvorav en middag er et pastakurs og en middag er et matkurs med Caroline. Frokost inkludert.
• 2 vinsmakinger av lokale viner.
• All transport som beskrevet.
• Reiseleder Caroline Schøning møter på flyplassen i Milano og følger med gruppen hver dag.
• Unikt program lagt opp av Caroline selv.

Grunnpris:

20 485,- per person

Rom:

1 x Dobbeltrom
2 x Enkeltrom, +1 795,- per rom