By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

India er spennende, hektisk og fargerikt. Ingenting er vel mer perfekt enn å avslutte en spennende og opplevelsesrik ferie i India med rolige og avslappende dager på stranden. Mest kjent er nok Goa, beliggende i den sørøstre delen av India, men vakre strender og fine hoteller finner du også i Kerala sørvest i India. Les mer om våre spennende badesteder i India.

Program i sammendrag

Goa:
Svaiende palmer, glitrende vann og hvit sand, Goa er stedet hvis du ønsker mulighet til deilige bad og hvile i et avspennende miljø. Her har man mulighet til å velge mellom sørlige Goa med lange, øde strender uten for mange turister, eller det mer folksomme nordre Goa.

Beste reiseperiode er: Oktober til juni

Kovalam:
Kovalam er en badeby ved Det arabiske hav i Kerala i Sør-India. Kovalam betyr en lund av kokosnøtt-trær og stedet lever opp til sitt navn. Du ser mengder av deilige kokosnøtt-trær så langt øyet rekker! Langs Kovalams 17 km. lange kystlinje finner du tre strender; Lighthouse, Hawa og Samudra-stranden, hver og en med sin egen sjarm. Bølgene ved Lighthouse-stranden er perfekt for surfere og ved Hawa-stranden finner du rolige bukter hvor man kan nyte late dager i fred og ro. Det er mange deilige resorts i og rundt Kovalam og ved havnen i Vizhinjam finner du gamle hindutempler, store kirker, en moské og et godt utvalg av ulike fiskesorter. Kovalam ligger ca. 45 minutters biltur fra flyplassen i Trivandrum i Kerala.

Beste reiseperiode er: September til mars

Mararikulam:
Mararikulam er en liten fiskerlandsby ved stranden ca. 50 km. fra Kochi og 12 km. fra Alleppey. Fiskerlandsbyen Mararikulam utstråler en gammeldags sjarm. Her kan du nyte late dager på stranden, sykle eller drive vannsportaktiviteter. Den vakre Marari-stranden er fredelig og med gode muligheter for deilige svømmeturer i rolige omgivelser. For noen år siden ble stranden kåret til en av verdens beste strender for hengekøyer, rolig og avslappende med andre ord! Marari-stranden er stranden for naturelskere og en morgentur her med en naturalistekspert i byen er en fin måte å bli kjent med Malabar-kystens unike økosystem og endeløse sjarm.

Beste reiseperiode er: Oktober til mars

Detaljert program

Vi har plukket ut noen hyggelige hotell som vi bruker for våre gjester. Det finnes flere alternativer enn de som er beskrevet nedenfor og vi kan skaffe det meste.

Goa:

Holiday Inn Resort ***** Drøm deg bort på den nydelige Mobor-stranden ved hotellet i det sørlige Goa eller ved bassengkanten. En spasertur gjennom den elegante, tropiske hagen avslører storheten - som er en unik blanding av tradisjonell og moderne arkitektur. Smak kulinariske herligheter på de fine restaurantene eller om du bare ønsker å nyte den fantastiske utsikten fra rommene med havutsikt.

India - Goa Holiday Inn Resort 1

The Leela Kempinski ***** The Leela Goa er en blanding av Sør-India og Goas portugisiske arv. I en varm og moderne stil tilbyr hotellet romslige rom, luksuriøse fasiliteter og service i verdensklasse. Hotellet ligger ved en nydelig uberørt strand, med en frodig golfbane og rett i nærheten av en travel fiskelandsby.

India - The Leela Goa - strand

Kovalam:

Niraamaya Retreat Surya Samudra Hotellet er omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr en perfekt balanse mellom gammel sjarm og moderne komfort. Unn deg en lang dusj i hotellets utendørsbad, sol deg ved bassenget, pust inn den berusende duften av jasmin, eller bare sitt på verandaen og se på bølgene og det deilige havet.

Kovalam - Niraamaya Retreat Surya Samudra pool

Mararikulam:

Carnoustie Ayurveda & Vellness Resort
Resortet tilbyr utsøkte villaer, og det er mulighet for privat basseng. Alle villaene er en perfekt blanding av tradisjonell og moderne Kerala-arkitektur. Velutstyrte rom og flotte bad er med på å sikre komforten du leter etter i din ferie.

India - Mararikulam - Carnoustie Ayurveda & Vellness Resort

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie India På forespørselBestill reise

Fakta

Individuelt program i India
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål: Velg mellom Goa, Kovalam eller Mararikulam