By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Den lille delstaten Kerala helt sør i India lokker med sin frodige natur, sine svale fjell, spennende vannveier og lange strender. Reis med oss dit pepperen gror - og utforsk fascinerende kosmopolitisk historie, smak te og lag mat, vandre i fjellene og overnatt i husbåt, opplev tropisk natur, ville dyr, musikk og kultur – og avrund med noen herlige dager ved havet. De som vil bestiller også en Ayurvedakur i tre dager og oppdager hvordan indisk levekunst med vegetarisk mat, massasje og yoga gir deg masse energi.

Program i sammendrag

Dag 1 – Oslo Avreise med Emirates fra Oslo via Dubai til Cochin

Dag 2 – Cochin Ankomst om morgenen, svensk reiseleder møter, buss til Fort Cochin før guidet spasertur i området med jødiske kvartal, den hellige Fransiskus kirke og kinesiske fiskenett. Lunsj i løpet av dagen. Innsjekking på hotellet og mulighet til å hvile. Om kvelden Kathakali danseteater og velkomstmiddag.

Dag 3 – Cochin, Munnar Frokost, buss opp i Kardemommefjellet til Munnar (4 tim), lunsj og innsjekking på hotellet, tesmaking, middag.

Dag 4 – Munnar Frokost, heldagstrekking til fots i området, lunsj i løpet av dagen, middag. 

Dag 5 – Munnar, Periyar Frokost, buss gjennom Kardemommefjellet til nasjonalparken Periyar (5 tim), lunsj, guidet tur gjennom krydderavlinger, middag.

Dag 6 – Periyar Frokost, båt på sjøen i naturreservatet Periyar, lunsj, programfri ettermiddag, middag og danseforestilling. 

Dag 7 – Periyar, Alleppey, husbåt på Backwaters Frokost, buss til slettelandet og Backwaters (4 tim), vi stiger om bord og installerer oss i husbåtene, avgang, lunsj og middag om bord.

Dag 8 – Husbåt på Backwaters, Allepey, Trivandrum, Poovar Frokost, vi stiger iland i Allepey ca kl 09.30, buss til Trivandrum (ca 4 tim) for matlagingskurs der vi lager vår egen lunsj, buss videre til Poovar (ca 1 tim), programfri.

Dag 9 – Poovar Frokost, dagsutflukt med buss til Trivandrum for sightseeing, og shopping samt tid på egen hånd ved Light House Beach i Kovalam.

Dag 10 - 13 – Poovar  Frokost på hotellet, programfrie dager alternativt ayurveda, Body & Mind Relaxation Program. Avskjedsmiddag dag 13, sent om kvelden (du får beholde rommet fram til avreise) avreise med buss til Trivandrums flyplass (ca 45 min).

Dag 14 – Trivandrum, hjemreise Avreise med Emirates, fly via Dubai, hjemkomst samme kveld.

Inkludert

• Fly med Emirates til Cochin og hjem fra Trivandrum. Prisen gjelder for reise fra Oslo.
• Svensk reiseleder møter i Cochin og leder reisen i India. Dessuten medvirker en engelsktalende indisk guide på hvert reisemål.
• Spesielt utvalgte hotell av høy turistklasse/førsteklasse, del i dobbeltrom.
• Angitte måltider, dag 2-8 (alle frokoster, lunsjer og middager, unntatt middag dag 8, måltidsdrikke er ikke inkludert), dag 9-13 (frokoster, samt avskjedsmiddag). I ayurvedapakken inngår alle måltider i følge programmet.
• Program som beskrevet. Transfers, bagasjehåndtering, transporter, indiske skatter, monument- og inngangsbilletter.
• Innenlandsreiser i følge program.
• Tips til indiske guider, sjåfører, hotell og restaurantpersonell inngår i prisen.
• Informasjonspakke
• Passasjer-, flyplass- og sikkerhetsavgifter.
• Du som reiser uten følge kan bestille del i dobbeltrom.

Ikke inkludert i prisen
• Visum til Indien. Informasjon følger med bestillingssbekreftelsen.

Kan bestilles mot tillegg
• Ayurveda Body & Mind Relaxation Program (se under). Pris på forespørsel!
• Enkeltrom, se pristabellen.
• Tilslutningsfly til/fra Stockholm, spør ved bestilling.
• Reiseforsikring
• Forlengelse av reisen, spør ved bestilling.

3 dagers Body & Mind Relaxation Program
Avslapping for kropp og sjel

I følge Ayurveda, den urgamle indiske livsfilosofien og legekunsten, er hvert menneske en unik kombinasjon av kropp, sjel og sinn. Det er først når alle tre delene er i balanse at vi kan oppnå god helse. Derfor omfatter alle ayurvediske behandlinger både kroppen, sjelen og tankene. For å kunne ha det bra må vi finne en indre ro og Ayurveda er en måte å leve på som forebygger dårlig helse, vel integrert i den indiske hverdagen. Et sunt liv i følge Ayurveda omfatter også å ta vare på sine relasjoner og de forbindelser man er en del av. De fleste ayurvediske behandlinger omfatter et par uker eller mer – men her på Isola Di Coccos Ayurvedaklinikk har vi valgt ut en tre dager lang kur for deg som vil prøve Ayurveda: Avslapping for kropp og sjel. Den starter med en behandling som renser kroppen fra slaggprodukter, gjennom ayurvedisk kost, urtemedisin og massasje. Etter detoxen kjenner du deg lett i både kropp og sjel og er klar for vitaliserende behandlinger – fra topp til tå. I pakken inngår to behandlinger per dag, som massasje og ulike urtebad, samt konsultasjon med en Ayurvedadoktor, vegetarisk kost, ulike urtemedisiner og daglige yogapass. Yoga er en selvfølgelig del av Ayurveda og kan lettest beskrives som en form for rolige og styrkende gymnastikk der fokus ligger på pusting, smidighet og balanse. Hvert yogapass inneholder også en stunds meditasjon. Når du har sluttført programmet kommer du til å kjenne deg avslappet og oppleve at du har fått ny livskraft og energi. Kanskje tar du med deg noen nye vaner hjem?!

Fakta

Fellesreise India
14 dager
Fly med Emirates
Spesialprogram m/ mulighet for Ayurveda
De fleste måltider inkludert

Reisemål: Cochin, Munnar, Thekkady/Periyar, Alleppey, Backwaters, Poovar, Trivandrum