By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Kambodsja er kanskje ikke landet du først tenker på når det gjelder late dager på stranden, men landet byr på hyggelige hoteller, sjarmerende småøyer og deilige kritthvite strender nesten fri for turister. Den perfekte avslutning på en spennende rundreise i Kambodsja. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Program i sammendrag

Kep
3 timers biltur fra Phnom Penh finner du Kep, et tidligere franske feriested som vil sjarmere deg med sin rolige og fredlige atmosfære. Kep ble utviklet tidlig på 1900-tallet som et feriested ved sjøen for de franske koloniherrene med sine hustruer. De hvite sandstrendene og nasjonalparken vil glede deg. I nasjonalparken finner du flotte muligheter for deilige gåturer hvis strandlivet skulle bli for kjedelig. En kort båttur unna Kep kan du besøke Koh Tonsay, en stille og sjarmerende øy. Om natten lyser strendene opp fra fosforiserende alger i vannet.

25 km vest for Kep finner du Kampot. Du har kanskje hørt om Kampot-pepper? Det er herfra det kommer! Gå deg bort på det spennende markedet, oppdag den koloniale arkitekturen i byen og nyt solnedgangen langs elven og lær mer om den berømte pepperkulturen. 

Sihanoukville
5 timers kjøretur fra storbyen Phnom Penh finner du idylliske Sihanoukville by med nydelige, uberørte strender, blått hav og mange bortgjemte øyer. Fra Sihanoukville kan du ta båt over til den vakre øya Koh Rong, en øy nesten uten turister. Strendene i Sihanoukville er ikke dårligere enn i nabolandet Thailand og fordelen er mindre turister, lavere prisnivå og minst like god mat! Nasjonalparken Ream finner du i nærheten . Landskapet er vilt og naturlig og et deilig sted for en gåtur. Du ser fossefall og spennende dyrearter i nasjonalparken. 

Beste reiseperiode: November – januar

Detaljert program

Kep: Samanea Beach Resort ****
Langs kysten av Kep og rett ved en mangrove-skog ligger hotellet. Alle 12 villaene har en privat terrasse med utsikt over sjøen, hagen eller bassenget. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over Thailandbukten, til den vietnamesiske øya Phu Quoc og til Bokor-fjellet. På hotellet finner du et deilig 300 kvadratmeter stort basseng og en privat hvit sandstrand.

10983556_428843077271094_2296461765143945027_o.jpg

Kep: Knai Bang Chhat ****
En drivkraft bak de rene linjene og Knai Bang Chatts minimalistiske stil er adoptert fra den gamle japanske filosofien til Wabi Sabi. Filosofien stammer fra 1500-tallet og bygger på at ingenting varer evig, ingenting blir helt ferdig og ingenting skal være perfekt. Nyt solen, les en bok, eller bare slapp av og nyt den vakre utsikten fra store og deilige bassenget ved havet.

Kambodsja - KnaiBangChatt - Amasia

Sihanoukville: Independence Hotel ****
Hotellet ble bygget på 60-tallet og var da Sihanoukvilles mest luksuriøse hotell. Interiøret var designet av  kong Sihanouk som da var regjerende konge i Kambodsja. I dag er hotellet fullt renovert til fordums skjønnhet og glans! Det har 88 rom og nesten alle har herlig utsikt over det glitrende havet. Hotellet har en privat, hvit sandstrand, utendørs svømmebasseng, barnebasseng og treningsrom. Det er også mulighet for å leie kajakk og sykkel. Omringet av tropiske hager er hotellet et fredelig fristed hvor du kan nyte dagene med sol og bad

Sihanoukville: Sokha Beach Resort *****
Hotellet er vakkert anlagt ved en 1,5 km lang privat strand og rundt finnes det en nydelig hage. Hotellet passer for par som ønsker en romantisk ferie og til familier med barn. På hotellet finnes det et eget lekerom og aktiviteter for barn, samt to store flotte svømmebasseng. Rommene er lyse og store med interiør i moderne Kmerstil med utsikt mot elven eller hotellets svømmebasseng.

Inkludert

Ankomst- og avreisetransfers, 3 hotellovernattinger i del av dobbeltrom i turistklassehotell, 2 frokoster.

Ikke inkludert / tillegg
Enkeltromstillegg, øvrige måltider, drikke til maten, videre reise etter avsluttet program, eventuelle flyplassavgifter, tips til guide og sjåfør, eventuelle personlige utgifter, visum til Kambodsja (gjelder norske statsborgere), og avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring.


 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie Kambodsja På forespørselBestill reise

Reiseperiode: Hele året, men i perioden november – mars er det minst nedbør.

Hovedbilde er fra Independence Hotel, Sihanoukville

Fakta

Individuelt program i Kambodsja
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål:
Velg mellom Kep eller Sihanoukville