By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Opplev Angkor Wat og området rundt på en unik og spennende måte – fra sykkelsetet! Du får låne en moderne sykkel og sykkelhjelm, og for å få mest mulig ut av opplevelsen følger en engelsktalende guide med på hele turen. Dere besøker det fantastiske tempelkomplekset Angkor Wat. I tillegg tar dere turen til dalen ved Kbal Spean for å se på de fantastiske utskjæringene i elvebunnen og en båttur rundt i den flytende landsbyen Kompong Phluk. Og dere kommer tett på lokalbefolkningen der dere sykler på små sideveier gjennom landsbyer og langs irrgrønne rismarker.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Siem Reap, transfer til hotellet. Middag.
Dag 2 Frokost. Sykle til Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Prohm. (30 km på sykkel). Lunsj.
Dag 3 Frokost. Til Kbal Spean og Banteay Srei. (50 km på sykkel). Lunsj.
Dag 4 Frokost. Til Roulous, templene Lolei, Preah Ko og Bakong. Båttur i Kompong Phluk. (46 km på sykkel). Lunsj.
Dag 5 Frokost. Transfer til flyplassen for videre reise.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Siem Reap M
Ved ankomst Siem Reap blir dere møtt og kjørt til hotellet. Etter å ha sjekket inn har dere resten av dagen til egne streiftog i denne spennende byen. Om kvelden vil dere bli tatt med på middag.

Dag 2 Templene i Angkor F/L
Dere har en hel dag til å utforske Angkor Wat og de omkringliggende templene. Etter å ha tilpasset sykkelen og fått en kort sikkerhetsgjennomgang, sykler dere av gårde til Angkor Wat for å utforske det storslåtte tempelkomplekset. Angkor Wat er et av verdens største og mest imponerende tempelanlegg og nasjonalsymbolet for Kambodsja. Templene danner et vakkert bakteppe, der dere spiser lunsj på en lokal restaurant. Om ettermiddagen sykler dere til Angkor Thom og Ta Prohm-tempelet, dette litt mystiske tempelet hvor store trær vokser ut av, og over ruinene. Dere stopper ved de viktigste templene og får nok med tid til å utforske og ta bilder, samtidig som deres guide forklarer historien til dette fantastiske området.
Avstand: 30 km

Dag 3 Kbal Spean - Banteay Srei F/L
Etter frokost sykler dere et lite stykke på hovedveien før dere tar av og sykler på småveier gjennom landsbyer. Dere vil passere lokale skoler, bolighus, mennesker på veien og få et glimt av deres daglige gjøremål. En fin opplevelse av det virkelige livet i Kambodsja... Første stopp er Kbal Spean som er kjent som dalen med de 1000 lingaer. Her går dere til elven for å se elvebunnens utskjæringer - mytologiske motiver som skildrer hinduistiske guder og dyr. Dere har transport tilbake til Siem Reap, og underveis besøker dere sandsteintempelet Banteay Srei for å utforske de praktfulle utskjæringene. Kvelden på egen hånd.
Avstand: Ca. 50 km.

Dag 4 Roulous - Kompong Phluk F/L
I dag forlater dere folkemengden og sykler mot den lille landsbyen Roulous som huser noen av de eldste templene i Angkor-komplekset. Denne vakre sykkelturen på 15 km går gjennom landlige omgivelser og gir mange muligheter til enda en gang å komme i kontakt med lokalbefolkningen. Ved ankomst Roulous utforsker dere de tre viktigste templene - Lolei, Preah Ko og Bakong. Etter de fantastiske tempelruinene fortsetter sykkelturen til den flytende landsbyen Kompong Phluk. Skogen og husene som står i vann gjør dette fredsommelige stedet helt spesielt og unikt. Nyt en båttur rundt i landsbyen, mellom trærne som bryter gjennom overflaten, og nyt livet på vannet. Lunsj på en lokal restaurant før dere sykler eller kjører tilbake til Siem Reap.
Avstand: Ca. 46 km.

Dag 5 Avreise Siem Reap F
I dag er den siste dagen i Siem Reap. Byen har mye å by på; for eksempel et besøk til Krokodillefarmen, Miniatyr-Angkor Wat, Landminemuseet eller det lokale markedet. Eller kanskje dere har lyst til å slappe av ved hotellets basseng. Transfer til flyplassen for videre reise i Asia eller tilbake til Norge.

Inkludert

• Program som beskrevet inkludert inngangsbilletter
• All transport med privat bil/buss i følge programmet
• Overnatting på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom
• Alle frokoster
• Øvrige måltider som beskrevet. L=lunsj, M=middag. (Drikke mot egen betaling)
• Lokal, engelsktalende guide
• Sykkelleie og leie av hjelm
• Frukt og vann under sykkelturene
• Vårt informasjonshefte "Indokina"

Ikke inkludert / tillegg
• Flyreise Norge-Vietnam t/r, spør ved bestilling
• Enkeltrom, spør ved bestilling
• Visum til Kambodsja (ordnes ved ankomst)
• Tips til guide og sjåfør
• Avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 478På sykkel til Angkor WatFra 5 695Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly til Kambodsja, flyskatter og visum ikke inkludert.

 

Fakta

Individuelt program Kambodsja
5 dager
Engelsktalende lokal guide
Bil med sjåfør
Hotell i turistklasse
Program og måltider i følge program