By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

En av Mongolias villeste og vakreste elver ligger bare noen få timers kjøretur fra Murun og innsjøen Khuvsgul som er kjent som landets blå perle og er millioner av år gammel. Langsmed elven ligger noen små gerleirer av høy klasse. Her er servicen på topp og gjør denne reisen til dette fjerntliggende området til en behagelig og unik opplevelse. Dette elveeventyret er en del av et eksklusivt bevaringssamarbeid med de omkringliggende lokalsamfunnene.

Programmet kan kombineres med alle våre reiser til Mongolia.

Detaljert program

Dere tilbringer dagene på elven, men vil få flere anledninger til fotturer i området. En fullverdig lunsj vil bli servert på elvebredden, og hver kveld innkvarteres dere i en gerleir som ligger i vakre, naturskjønne områder. Gerene har private toaletter og dusjfasiliteter. Personalet og kokkene er noen av de beste i Mongolia, og dere vil garantert nyte måltidene som serveres her. Om kvelden slapper dere av rundt bålet og kan beundre den fantastiske stjernehimmelen.

Dag 1 Reise til elven
Dere blir møtt i Murun eller ved Khuvsgul-sjøen. Murun har daglige flyvninger fra Ulaanbaatar. Hvis dere starter reisen fra innsjøen Khuvsgul, blir det et lite tillegg i prisen. Kjøreturen ut til elven, fra begge stedene, tar omtrent tre timer, avhengig av hvor mange fotostopp dere ønsker. Kjøreturen tar dere gjennom naturskjønne områder, og dere vil passere mange nomade-leirer på steppene her. Når dere nærmer dere elven blir topografien mer robust med lerk og bjørketrær. Omsider snor veien seg ned mellom fjellene og fram til gerleiren. Dere får servert en nydelig middag og kan forberede dere på neste dags eventyr.

Dag 2-4 På elven gjennom dalen
I løpet av de tre neste dagene vil dere seile på elven gjennom denne vakre, dype dalen. Granitt- og kalksteinsklipper kneiser høyt over den ville elven med flere stryk i klasse 2, og også noen få stryk i klasse 3 (fra klasse 1 - klasse 5, der klasse 5 er den villeste). Det er mulig å gå dersom man ikke ønsker å rafte. Når det er mye vann i elven, kan det bli ganske så spennende! Vårt team av profesjonelle elveførere har kun topp utstyr med alt sikkerhetsutstyr du kan forvente på en slik elvereise. Dere vil få muligheten til å padle med pedalbåt, ro deres egen oppblåsbare kajakk, eller bare lene dere tilbake og nyte turen mens guidene tar årene. Forestill dere en afrikansk safari-teltleir med alle sine fasiliteter midt ute i Mongolias villmark, inkludert tre dager fullspekket med mongolsk gjestfrihet og strålende natur. Hva mer kan du ønske?

Dag 5 Tilbake til Murun
På ekspedisjonen siste dag har dere transfer fra gerleiren tilbake til Murun eller Khuvsgul-sjøen.

Inkludert

Bruk av båter og tilhørende utstyr, guider, gerleirer (4 netter), mat, drikke, rimelige mengder alkoholholdige drikkevarer (vin, øl og vodka), biltransport til/fra Murun fra hotell eller flyplass.

Ikke inkludert: Flybillett (innenlands og internasjonalt) og tips til sjåfører, guider og ger-personell.
Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Elveeventyr i Mongoliafra 19 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Mongolia ikke inkludert.

Denne turen krever at gjestene er i en fysisk tilstand som kreves for å delta på en raftingtur. Dvs. normalt god form, og med en sporty innstilling. Vi anbefaler at alle har en god reiseforsikring, inkludert forsikring som dekker hjemsendelse.


Fakta

Individuell program i Mongolia
5 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Mongolia