By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Ulaanbaatar, eller Ulan Bator, som direkte oversatt betyr «rød helt», er Mongolias hovedstad og største by. Den ligger i dalen ved elven Tuul og grenser til Bogd Khan Uul nasjonalpark. Ulaanbaatar var opprinnelig et nomadisk, buddhistisk senter og ble et permanent bosted i det 18. århundre, men etter den sovjetiske, religiøse utrenskningen på 30-tallet endret byen seg. I dag finner man museer i de gamle klostrene som overlevde ødeleggelsene, og byen har mange typiske sovjetbygninger.
«Myk landing” er, som navnet sier, en fredelig start på et møte med en ukjent kultur. Dere får en egen guide og sjåfør og et program som inkluderer mye av det spennende Ulaanbaatar har å by på.

Program i sammendrag

Dag 1 Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotellet dere har valgt. Besøk til Zaisan-høyden.
Dag 2 Bysightseeing og besøk til Mongolias nasjonalmuseum. Om kvelden blir det sang- og danseforestilling.
Dag 3 Besøk til Gandan-klosteret og en kashmirbutikk i sentrum
Dag 4 Programmet er avsluttet – venter resten av Mongolia? Transfer til togstasjonen eller flyplassen er inkludert.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Ulaanbaatar
Dere blir hentet på togstasjonen eller flyplassen og kjørt inn til deres hotell i sentrum. Litt tid på egen hånd før dere møter guiden igjen og kjører ut til Zaisan-høyden. Herfra er det flott utsikt over byen og åsene rundt. Tilbake til sentrum. Middag i sentrum om kvelden.
F/M

Dag 2 Bysightseeing
Etter frokost blir det en halvdags sightseeing i sentrum av byen, med blant annet et besøk til Mongolias nasjonalmuseum. Etter lunsj har dere tid til å utforske byen på egen hånd. Om kvelden blir det forestilling med Tumen Ekh, en gruppe av folkesangere og folkedansere, etterfulgt av middag.
F/L/M

Dag 3 Besøk til Gandan-klosteret og kashmirfabrikk
I dag skal dere besøke Gandan-klosteret. Her kan dere se munker som vandrer mellom de vakre bygningene, og også mange besøkende mongolere, kledd i tradisjonelle, mongolske drakter. Det blir lunsj underveis og vel tilbake i sentrum besøker dere en kashmirfabrikk hvor det også er mulig å handle.
F/L

Dag 4 Hjem- eller viderereise
Etter frokost er det utsjekking fra hotellet og transfer til flyplassen eller togstasjonen.

Inkludert

4 dagers sightseeingprogram med lokal engelsktalende guide, bil med sjåfør, inklusive inngangsbilletter og måltider som beskrevet.

Flybillett Norge – Ulaanbaatar t/r (eventuelt togbilletter), hotell i Ulaanbaatar og visum er ikke inkludert og må bestilles i tillegg.

Vi skreddersyr også program i andre deler av Mongolia, spør oss om tilbud.

Se flere reiser til Mongolia her!

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Myk landing i Ulaanbaatarfra 5 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Mongolia ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program Mongolia
4 dager
Lokal, engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Ulaanbaatar