By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Nå kan du oppleve hva Marco Polo beskrev som ”en av de fineste severdighetene i verden" – og det fra en kurv under en varmluftballong. Et fortryllende eventyr for livet. Du svever over et panorama av tusenvis av gamle pagoder spredt utover landskapet med fantastiske spir som begynner å gløde ved daggry. Magien i Bagan har inspirert besøkende i århundrer og er en av de mest bemerkelsesverdige severdighetene i Asia.
Ballongferden begynner som regel tidlig om morgenen ved soloppgang da vinden er mest stabil, eller en time før solnedgang (vær- og vindforbehold). Ved soloppgang ser du landskapet som sakte kommer til liv, røyk fra matlaging, rødkledde munker på rad og rekke som er ute og tigger almisser, og ropende barn som følger ballongen i spenning når du passerer over dem.
Firmaet Balloons Over Bagan er et privat selskap som har forpliktet seg til bevaring av Bagan og dets miljø. Et bidrag fra hver ballongtur vil bli donert til et samfunnsprogram som direkte kommer den lokale befolkningen til gode.

Inkludert

• Ballongferd over Bagan

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 487Ballong over BaganPå forespørselBestill reise

Påmelding er bindende da det er lange ventelister og vanskelig å få plass.

Selve ballongferden er ca. 45 minutter, men hele opplevelsen varer ca. 2,5 time inkl. opp- og nedstigning og pakking av ballong.

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Myanmar er ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Myanmar
Halvdagsprogram
(totalt ca 2,5 t.)
Ballongferd over Bagan

Reisemål:
Bagan