By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

By K

By K er et merkenavn under KinaReiser.

By K
c/o KinaReiser as
Hegdehaugsveien 10
0167 Oslo
tlf 22 98 22 11

Selv om fly og hotell i mange tilfeller kan bestilles enkelt på nett, så er det ganske mye mer som utgjør en vellykket reise. Spesielt Sørøst-Asia mener nå vi, hvor språk, hundrevis av spennende reisemål og lange avstander kan ta piffen fra selv de ivrigste planleggerne.

Hvor burde jeg dra? Tog versus fly? Fellestur eller på egen hånd med guide? Så mange spørsmål, som alle avgjør hvor vellykket reisen blir for akkurat deg. Heldigvis for våre kunder er dette spørsmål vi har faglig tyngde til å svare på, hver eneste dag.

Vi har et sterkt fokus på Sørøst-Asia og alle som jobber med salg har vært på reiser i Mongolia, Vietnam, Kambodsja, Laos, Myanmar, Nepal, India, Malaysia og Sri Lanka. Vi merker stor interesse for disse landene og deler gladelig våre erfaringer og favoritter. I tillegg har vi i løpet av alle disse årene i reisebransjen funnet fram til en rekke jordbærsteder andre steder i verden, også i Europa. Fra 2016 går alle disse reisene inn under merkenavnet By K, med egne nettsider www.by-k.no.

En av yrkesskadene ved å jobbe i reisebyrå er at det alltid er nye reisemål man har lyst til å oppleve. Akkurat nå er det spesielt Sikkim og Bhutan som frister mange av oss. Hvilket reisemål frister deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne akkurat din drømmereise!