By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Forbinder du bare elvecruise med Seinen, Donau, Rhinen og andre europeiske vannveier? Asia seiler bokstavelig opp som den nye destinasjonen for elvecruise, og det med god grunn. Når du kombinerer alle fordelene elvecruise har med Asias kultur og service, så vet du at reisen blir bra!
En elv er en livsnerve gjennom natur, kultur og historie, og en elvereise vil alltid gi unike perspektiv og opplevelser. Vi har samlet 7 gode grunner til å velge elvecruise i Asia.

 

Opplev et land i ro og mak. Det er noe eget med å ferdes på vann. Det gir en egen ro, for mellom spennende stopp på land, kan landskapet nytes fra en deilig solstol på dekk. Og mens du slapper av, nærmer du deg behagelig neste destinasjon, helt uten at du trenger å tenke noe mer på det.

Mekong Explorer - elvecruise på Mekong - Lernidee

Eksotiske opplevelser er aldri langt unna. Våre elvecruise tar deg til regioner og byer som ellers ikke er lett tilgjengelige. Elvene går som snarveier gjennom landet og det er ikke langt mellom hver gang du kan delta på en ny ekskursjon. Båtene legger til rett ved der det skjer, så da kommer du fort enda tettere på. 

burma_pagan_166876310_large.jpg

Båtene er seilende luksushotell. I Asia kan du på noen båter oppleve at det er én ansatt for hver annen passasjer, og den ansattes hovedoppgave er å sørge for at du ikke savner en ting om bord. Rom og fellesområder er delikat innredet, og standarden høy. Maten er en opplevelse i seg selv.

14058008535_a54be2d50a_o_large.jpg

Intim og avslappende atmosfære om bord. Elvens vesen tilsier at det ikke er plass til store båter med mange passasjerer. Det gjør det lett å bli kjent med de andre reisende, men båtenes design gjør likevel at dere ikke går oppå hverandre. I motsetning til større cruisebåter, er elvecruise en avslappet affære. Her trenger du ikke å skifte til smoking for å spise middag.

Du sjekker inn bare én gang, selv om reisen tar deg til flere destinasjoner, ja til og med flere land. Det betyr én utpakking av bagasjen, ingen gjenglemte tannbørster og den samme sengen hver natt. 

Det meste er inkludert. De fleste elvecruise i Asia er all-inclusive, så det er få ekstra utgifter eller ubehagelige overraskelser underveis. Mat, drikke, utflukter og tips er inkludert, og det gjør det enkelt å holde på reisebudsjettet

Alt er tenkt ut på forhånd. Programmet bestemmes av elvens løp, og det er lite du kan gjøre for å endre noe på det. Det er ikke mange andre måter å reise på, som lar seg kombinere så mange steder og opplevelser, med så lite planlegging og egeninnsats. 

Lurer du på hvor du skal dra? Vi tilbyr en rekke cruise i Sørøst-Asia og Kina. Kombiner Thailand, Laos, Myanmar og Kina. Utforsk Det gylne triangel, eller seil gjennom en av verdens største demninger på Yangtze-elva. Kontakt oss på tel: 22982211 eller e-post: travel@by-k.no

Se våre elvecruise i Sørøst-Asia her!
Se våre elvecruise i Kina på kinareiser.no her!

Hovedbilde: Mekong Prestige