By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Liker du å sykle, men vil også oppleve noe mer mens du er på ferie? Har du en ikke-syklende partner eller venn du gjerne skulle ha reist sammen med? Vi har den perfekte ferieformen for deg! Sjekk ut våre nye reiser som kombinerer sykling og elvecruise på en fantastisk måte.

Selve konseptet er allerede veldig populært i Europa, men er nytt i Asia. På mange måter har turene mange likheter med vanlige sykkelturer. Man sykler gjennom vakker natur, kommer tett på lokalbefolkningen og oppdager små landsbyer og steder utenom allfarvei. Men om kvelden, i stedet for å ta inn på et vanlig hotell, kan du slappe av og nyte det skiftende landskapet fra båtdekket.

Her er noen fordeler og gode grunner til hvorfor du burde vurdere våre reiser med sykkel og elvecruise på din neste reise til Asia:
 
India - neshorn -GrasshopperDet sjeldne en-hornede neshornet sett på vår reise med sykkel og elvecruise i India.

1.    Tilrettelagt for ikke-syklister
Våre turer med sykkel og elvecruise er perfekt for grupper med forskjellig interesse for sykling. Ikke-syklende kan være med på aktiviteter organisert for dem, som f. eks. besøk til små lokalsamfunn, historiske severdigheter eller se dyrelivet i området. Eller bare slappe av og nyte cruiset fra dekk. Det er alltid noe for alle på disse reisene. 
 
river_kwai11_large.jpgBåten RV River Kwai er vårt luksuriøse hjem på vår Thailand-tur.
 
2.    Reis med komfort og stil
I hver region samarbeider vi med en båtoperatør for å på best mulig måte få tilpasset våre behov; det skal være elegant, men sikkerhet og komfort er selvsagt vel så viktig. Våre klassiske elvebåter har 10 lugarer med komfortable senger, air conditioning og bad. For ikke å glemme vårt fantastiske båtmannskap som vil være våre verter under hele elvecruiset. De serverer oss mat og passer på at vi har alt vi trenger til enhver tid.
 
Lugar - MekongEn lugar på vår Mekong-reise

3. Ingen pakking opp og ned
Ja, vi innrømmer det! Å skifte hotell, pakke ut og pakke ned hver dag er ikke alltid så morsomt, spesielt ikke etter en lang dag på sykkelsetet. På våre turer med sykkel og elvecruise trenger du ikke å bekymre deg for dette. Vår båt er vårt «flytende hotell» det aller meste av tiden.
 
river_kwai7_large.jpgKoselig atmosfære på dekk

4. Sosialt
Med maksimum 20 personer i en gruppe kan du forvente å bli godt kjent med dine medreisende - hvis du ønsker. Samtidig er det rom for å være litt alene også. Under sykkelturene og tiden vi har om bord på båten blir det tid til å utvikle vennskap med mennesker med noen av de samme interessene som deg selv. Fellesområder som på dekk, i loungen eller i barområdet er steder med en sosial atmosfære hvor man kan slappe av, fortelle historier og bli kjent.
 
Mekong - sykkel - GrasshopperSykling i Mekong-deltaet

5. Livet til lands og til vanns
Våre turer med sykkel og elvecruise byr på det beste av to verdener; elvecruise og eventyrlige opplevelser. Hold deg aktiv og opplev sykling gjennom vakre landskap og små landsbyer langt fra de store turiststedene. Om bord på båten kan du slappe av og nyte stadig skiftende utsikt fra dekk. Selv om båten er stor nok til at reisen vår blir komfortabel er den liten nok til at den kan navigere i trange farvann slik at vi får se det lokale livet langs elva, spesielt i området rundt Mekong-deltaet.

brahmaputra4_large.jpgNyt tiden på dekk!

6. Hviledag om bord
Vil du ikke sykle hver dag? Ta en hviledag om bord og nyt livet på elva fra lugaren eller dekk. Eller bli med på et av programmene for de ikke-syklende. Gjør akkurat det som passer deg best.

Våre reiser med sykkel og elvecruise er et godt valg for par eller vennegjenger som er ute etter en unik ferie. Vær aktiv hele veien, slapp av om bord eller velg noe midt imellom - valget er ditt!

Se våre reiser med sykkel og elvecruise her! For mer informasjon og bestilling - kontakt By K/KinaReiser på tel: 22982200 eller travel@by-k.no.