By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Nedenfor kan du lese reisebrev og tilbakemeldinger fra noen av våre kunder!


Tilbakemeldinger fra noen av våre reisende:

Hei,
Da er vi vel tilbake fra tur. Den ble svært så vellykket - alt fungerte perfekt: utmerket og variert overnatting, kunnskapsrike, hyggelige og gode guider - språk + pedagogikk etc. Passe dagsdoser og romslige og gode biler.
Heller ingen uhell,  - osv osv.
Rett og slett - vi svært godt fornøyd og trenger litt tid for å summe oss. Det var en stor opplevelse.

Takk for utmerket service!

Hilsen Jorulf Husbryn
Stanlandene - mai 2019


Hei Ida,
Takk for et topp-program. Det var spennende og kan anbefales på det sterkeste. Vi ba om program for 5 dager i Siem Reap. Vi anbefaler samme program på minst 7 dager for dem som liker kultur og som stiller mange spørsmål. Det er så mange templer å se og det er så mye å oppdage selv om jeg visste en del om Kambodsja pga. min skolegang i Frankrike, kambodsjanske venner på skolen/universitetet og mitt yrke som internasjonal advokat.


Vår guide i Bangkok var god. Guiden i Siem Reap var ekstra god (vi stilte så mange spørsmål om historiske/sosiale/økonomiske forhold* som han besvarte bra) fordi han var kunnskapsrik og tok oss til mange interessante steder.

Vår anbefaling til deres kunder: Ikke spar på gode guider da sparer du mye tid og får best utbytte under korte opphold.

Hotellet i Siem Reap anbefales også. Det var en så god atmosfære.

* Vi var forsiktige med direkte politiske spørsmål for ikke å skape eventuelle problemer for ham (vi har bodd/jobbet i land hvor man også bør være diskret og ikke naive).

Kjære Ida, takk for din hjelpsomhet/kundevennlighet og dine råd.

Fra Nina og Didier
Februar 2018

Ferie i Myanmar julen 2018
Ja, vi var litt skeptiske til å reise fordi vi hadde hørt om forfølgelse og uroligheter i landet i høst, men valgte å gjennomføre som planlagt. Og for en ferie vi hadde! ??????
Yangon, Bagan, Inle-sjøen og Ngapali; fantastiske uker, magiske opplevelser og minner for livet!
Vi har bare møtt blide, smilende, vennlige og imøtekommende mennesker på vår vei og har lært så mye om menneskene, dagliglivet, kulturen, naturen, historien, religion og politikk. Fantastisk!

KinaReiser/By K og Mette bidro med et veldig godt opplegg og variert og interessant program på kjempespennende destinasjoner. Det var passe bra skreddersøm med mulighet for tilpasning til oss underveis, vi bodde på gode og hyggelige hoteller med bra lokalisasjon og vi hadde veldig kunnskapsrike, serviceinnstilte, blide og vennlige guider!

Vi hadde ingen utfordringer eller sykdom underveis, alt fungerte helt utmerket. Selv været var på vår side! (Har hørt om andre som har vært to uker i Thailand i julen uten sol i det hele tatt)

Vi følte for å bidra til lokalbefolkningen, så vi spiste alle måltider på lokale restauranter (så mye god mat!), tipset rikelig i alle retninger og kjøpte litt av alle som hadde noe å tilby (det ble med mye fint og litt rart hjem ????)
Barna våre på 11 og 14 år likte opplegget veldig godt med en passe dose sightseeing i forhold til bading. De er like begeistret som oss voksne og forteller at de synes det var en veldig lærerik og utrolig flott tur på alle mulige måter.

Jeg har framsnakket Myanmar til alle jeg har møtt siden, de trenger alle turister de kan få ???? For et flott land og for noen fantastiske mennesker!

Rett og slett helt magisk. Dette kommer vi til å leve lenge på.
Tusen takk!
Mingalaba! Chezuba! ??"

Vennlig hilsen
Brita Sangolt
Julen 2017

Hei Toril,
Turen til Nord-Vietnam kan enkelt beskrives med ord som fantastisk og magisk. Jeg er svært fornøyd både med program, hoteller og ikke minst guider og sjåfører. Spesielt vil jeg trekke frem vår hovedguide (i Hanoi og på sykkeltur); her møtte vi en kunnskapsrik og svært serviceinnstilt ung mann som ikke visste hva godt han kunne gjøre for at vi skulle få en flott tur!
Turen foregikk helt uten problemer av noe slag, og jeg reiser gjerne med By K (KinaReiser) igjen.
Det var en flott måte å reise på. Alt fungerte veldig bra. Guidene var enestående. Spesielt Tan i Hanoi og sykkel.
Anbefales til andre.Hotellene var også bra.

Reisende til Vietnam, juli 2016

Hei Toril
Vi er meget fornøyde med turen til Kambodsja. Alt fungerte som det skulle????
Hotellene var meget bra og det var hyggelig personale på alle tre stedene.
Guidene og sjåførene var veldig flinke og imøtekommende???? Jeg kan også nevne at guiden i Siem Reap spurte om vi ville være med innom foreldrene (og barndomshjemmet) på vei til flytende fiskelandsby. Dette hadde vi selvfølgelig veldig lyst til- og det var virkelig en av de store opplevelsene fra turen. Det var veldig hyggelig å møte foreldrene (veldig bilde og smilende, selv om de ikke kunne et ord engelsk!) og det var spesielt å se hvordan de lever i sin lille landsby.
Ellers var det jo veldig "hard" trafikk, men det er slik det er det. Jeg spurte om det var mange ulykker, dette kunne guiden bekrefte, men vi så heldigvis ingen.
 Det var fryktelig varmt- noen dager 40 grader og det er jo i meste laget for en nordmann! Det var godt guiden/sjåføren hadde med mye vann- det trengtes når 1000 trappetrinn skulle gås for å komme til toppen av templer.
Tusen takk for en fin tur.

Reisende til Kambodsja, mai 2016

Hei,
Personlig kunne vi tenkt oss muligheter for utflukter på egen hånd, mener bare oss to. Der vi hadde to overnattinger ordnet vi det selv og hadde det veldig trivelig. De dagene valgte vi også å ta middagene for oss selv. Vi mente fellesutfluktene var for lange, for mye prat og for lite tid på egen hånd, ganske enkelt for lite tid til egne refleksjoner.
Toget var helt som forventet, alt fungerte perfekt. Henting på flyplasser og transport til var upåklagelig. Hotell Neorion i Istanbul var fantastisk, har knapt opplevd noe bedre noen plass.TOTALINNTRYKKET var ganske enkelt at denne reisen kan anbefales!

Reisende med tog langs Silkeveien, april 2016

Hei,
Alt fungerte perfekt. Guider og sjåfører kom når de skulle. Båtturen (Siem Reap - Saigon) var en opplevelse, og oppholdet i Mui Ne helt fantastisk. Vi liker ikke så godt fellesturer fordi vi da føler at vi går i flokk hele tiden, derfor har vi nesten bestandig reist på egen hånd tidligere. Opplegget med KinaReisers (By K) individuelle turer var imidlertid en så god opplevelse at vi har bestemt oss for å benytte oss av denne servicen på flere reiser til Asia i fremtiden.

Birgit Knutsen
Mars 2016

Vi var veldig fornøyd med reisen og reiselederen. Tror vi fikk med oss de viktigste høydepunktene både i Vietnam og Kambodsja samtidig som vi også fikk et innblikk i dagliglivet gjennom de lokale guidene.
Vi reiser gjerne med KinaReiser (By K) igjen.

Mvh Signe og Torstein
Mars 2016

Hei igjen
Vi er strålende fornøyd med turen til Laos, Vietnam, Kambodsja og Myanmar. Det var et fantastisk opplegg. Alt gikk på skinner – og hele opplegget overgikk våre forventninger.
Du hadde laget et perfekt opplegg for oss, og dagene var full av opplevelser. Vi hadde også passelig antall rolige dager innimellom.
Vi likte variasjonen i dagene og reisemåtene (båt, bil, sykling, vandreturer, fly og natttog). Reisemålene og sightseeing var veldig bra. Vi var fornøyd med alle overnattingssteder og alle guider.
Noen få guider var litt vanskelig å forstå, men det gikk greit, og alle hadde veldig gode kunnskaper om både landet og de stedene vi besøkte.
Vi var spesielt imponert over at vi ble møtt til rett tid på alle steder – også på tvers av landegrensene. Det skjedde aldri at vi ble stående å vente på sjåfør eller guide.
I Sapa opplevde vi det verste lavtrykket på 20 år, og snø. Det førte til en 12 timers kjøretur fra Dien Bien, vi kom ikke over fjellpasset pga snø og kaos. Det var en veldig kald opplevelse, men vi gjennomførte både hiking og homestay likevel med godt humør. Tror guiden vår hadde det litt verre enn oss – han frøs også veldig – og var nok ikke like vant til slikt vær som vi fra Norge.
En helt topp tur altså!
Vi har forøvrig anbefalt KinaReiser og opplegget til alle vi forteller om turen. Det har gitt mersmak og jeg kan tenke meg en ny tur (av kortere varighet) i deler av Laos og Kambodsja hvor vi ikke har vært.
Det blir ikke i år, men jeg håper vi kan få det til i løpet av de nærmeste årene.
Vi er noen vennepar som planlegger å reise med den Transibiriske jernbanen i 2017 – så jeg kontakter dere kanskje senere i år om opplegget rundt en slik reise.
 
Vennlig hilsen
Cathrine og Lasse
Januar/februar 2016

Hei
Vi hadde et fantastisk cruise på en meget fin båt. Takker så meget for oppgradering til mini-suite, stor fin lugar og ekstra stor balkong.
Showene i Princess Theater var utrolige bra, fantastiske sangere og dansere. Kjempekoselige og serviceminded ansatte uansett hvilken restaurant du traff de (få unntak her som ellers). Maten var helt topp, fint med valgmuligheter på restauranter til både frokost og lunsj, vi holdt oss på samme sted til middag og hadde helt topp serveringspersonale. Trimrommet var supert, fine timer med trener var det også. Prisnivået på spa-avdelingen synes vi var vel høyt, likeledes for drinker. Fine turer når vi var i havn med bra guider. Flott og rask igangstiging på turer, meget velorganisert.
Vi anbefaler absolutt cruise med Princess. Er ganske sikker på at vi kommer tilbake til dere som reisearrangør på vår neste langreise og kommer til å anbefale dere til andre enten det gjelder cruise eller andre reisemåter.

Med vennlig hilsen
Eva og Ola Opaker  
Januar/februar 2016          

Hei Anne,
Nå er vi kommet hjem etter nok en opplevelsesrik tur. Alt gikk strøkent. La meg få rose for punktlighet og god oppfølging overalt hvor vi kom. Spesielt skal guiden i Siem Reap berømmes for å ha lagt opp turen til Angkor-templene på en slik måte at vi unngikk hordene i overfylt Angkor Wat. Wat Pu-templet i Champasak var for øvrig flott introduksjon til Angkor Wat; jeg er glad for at vi tok med oss Wat Pu. Ellers var hotellet Golden Temple i Siem Reap et svært godt valg. Ypperlig service, sentralt plassert og meget pent hotell. Ja, alle hotellene på turen var fine, med Golden Temple og La Folie Lodge som de to aller beste. Også Len Sen Boutique i Luang Prabang var ypperlig, det var bare det at det var så kaldt (!) i byen at vi knapt fikk brukt det flotte svømmebassenget der. Jeg er for øvrig  glad for at vi tok med oss turen til Kamu Lodge mens vi var i Luang Prabang-området, for på den måten fikk vi se hvordan folk greier seg i landsbyer uten strøm og veiforbindelse og med minimale rismarker. Ikke minst fikk vi se hvor viktig en slik lodge som Kamu Lodge er for å gi overrislingseffekt til folkene i den nærliggende landsbyen. Men du verden hvor kaldt det var i hele Nord-Laos; der måtte det varme klær til! Eneste lille hotellskuffelse i Laos var nok Sinouk Garden - The Coffe Resort. Det skyldtes ikke bare at det regnet da vi kom dit, så vi fikk ikke glede av den flotte hagen. Like viktig var at spisesal og mat var mindre innbydende og uten samme høye kvalitet som de andre stedene der vi bodde. Dog  en bagatell, for når vi først skulle opp på Bolaven-platået, var det ikke godt å si hvilke andre overnattingssteder som ville ha vært bedre.
Takk for god hjelp også denne gang, Anne. Det blir neppe siste gang.

Vennlig hilsen
Erik Magnus Boe
Januar 2016

Hei.
Nå er vi tilbake til Norge etter 10 dager med kjempefin tur til Beijing. Vi har opplevd mye, og er svært fornøyde med 6-dagers opplegget med den norsktalende guiden Jin Yue. Vi har konkludert med  at dette opplegget gav oss mange allsidige minner for livet, og opplevelser som vi ikke hadde klart å få til på egenhånd i så stor by. Alt fungerte perfekt, og etter planen.
Takk til KinaReiser og deg for meget god service.
Vi kommer til å anbefaler KinaReiser til våre venner og bekjente hvis de skal reise på tilsvarende tur til Beijing. 
 
Med vennlig hilsen
Hanne Mandelid
Richard Aasheim Moe
Arne Engan
Gerd-Elisabeth Mandelid
Oktober 2015

Hei.
Vi har opplevd det meste av vær, men sykkelturen i Delta har vært det mest fantastiske til nå! Over all forventning. Et eventyr å være eneste turister blant vanlige folk, mestre trafikken og ta pausene på små familiebedrifter. Og Mr Vic var akkurat passe for oss. Intet sykkelfantom,  bare vennlig og omtenksom. - Victoria Hotel var en drøm i fransk kolonistil. Virkelig anbefalingsverdig! Ha en fin dag. Vi er allerede til lunsj!
Anne Lise Gjerde
Oktober 2015

Hei Mette!

Tusen takk for en flott organisert tur!
Alt var helt perfekt!
Gode guider, spesielt stor takk til Batana i Mongolia.
Fine hoteller, alt, alt klaffet.
Veldig fint opplevelse i Mongolia, spesielt.
 
Det var en uforglemmelig reise!
 
Har lyst en gang senere å reise til Kina med mer naturopplevelser, Tibet osv. Ingen tvil at da kontakter jeg KinaReiser.
Har en fin dag!
 
Med vennlig hilsen
Tatiana Rasmussen
Juli 2015

Tusen takk for flott opplegg på turen vår. Alt har fungert perfekt. Alle guidene har vært dyktige. Jeg har svart på tilbakemeldingsskjemaet, men ønsker å takke deg for all hjelp vi har fått i planlegginga. 

Hilsen Inger Marie Aalstad
Juli 2015

Hei.
Ville bare takke for en fantastisk tur, helt topp.
Og Trine Sandberg og Marianne var de som gjorde den helt perfekt.
Måtte bare gi tilbakemelding når alt er så bra, helt topp.
Blir gjerne med på neste tur hvis det passer.

Med vennlig hilsen
Jorunn Jakobsen
Mai 2015

Toril Wara.
Eg vil gjerne sende nokre ord direkte til deg om kor utroleg nøgd gruppa var med den turen du la opp for oss i påska i år.
Vi fikk jo kvart vårt skjema til å svare på, men eg synest det er viktig igjen å få sagt direkte at dette var ein sjeldan flott tur.
Vi fikk ein utruleg  god start ved å reise til Chengdu først, både fordi vi opplevde det som meir Kina enn t.d. Beijing og fordi guiden der tok så godt vare på oss, sjølv då vi spurde om noko ekstra på den dagen vi hadde for oss sjølv. Men ta ikkje feil, vi var svært godt nøgd med dei andre guidane og opplegga òg.
To ting sto fram som dei store opplevingane Vi har aldri fått mat med ein slik høg gjennomsnittstandard, det var ei kulinarisk reise, og slik vi møtte folk flest i Sichuanprovinsen ga oss eit inntrykk. av eit sjeldant ope og gjestfritt folk.
Så alt i alt, skal vi reise til land KinaReiser arrangerer turar til, kjem vi til dokker.
 
Igjen, mange takk
 
Jon Ovrum
April 2015

Hei Mette,
Hjemmebesøket hos Yue som vi var veldig spent på på forhånd, var kanskje det beste med hele turen. For en herlig familie. Alle var hjemme, foreldrene og datteren, ja tom mannen kom hjem fra jobb i lunsjen for å lage mat. For en gjestfrihet og åpenhet. Dette var gøy!
Mvh Lene og Stig Gran
April 2015

Hei,
Avslutningen på turen som var motorsykkeltur rundt i Beijing var eit av høgdepunkta. Det var kjempemoro for alle. Olav (17 år) fekk sitte i sidevogna med ein sjåfør som hadde stort anlegg på sykkelen og som spela musikk på «full guffe». Ein smule flaut, men ei oppleving for livet. Me fekk også følge trafikken på nært hold, noko som også var kjempemoro. Det kan trykt anbefalast til andre.   
Til slutt ein takk til deg og KinaReiser for godt opplegg og for god oppfølging. Eg anbefalar Kinareiser for alle som vil høre på. VELDIG BRA!

Frå Kristin Ødegård Vestgarden og resten av reisefølge
April 2015

Hei,
Min partner og jeg deltok i påsken på KinaReisers "Påskeferie i Midtens rike", 29/3 - 8/4. Vi har hatt kontakt med T. Wara hos dere.
Det var en uforglemmelig tur!!! Vi har hatt det hektisk, men veldig interessant og hyggelig. Så mange spennende ting å være med på og nytt å lære. Jeg må spesielt framheve vår guide, Yue, hun var fantastisk flink til å sørge for at alt ble gjennomført på beste måte, og hun snakket veldig godt norsk, en sjarmerende blanding av trøndersk med kinesisk aksent. De andre lokale guidene var også veldig flinke. Fra før hadde jeg en tur til Peru som min favorittur, men nå tror jeg sannelig denne turen til Kina seiler opp og tar førsteplassen :-)

Med vennlig hilsen
Anne Asland
April 2015

Hei!
Jeg vil bare takke for all hjelp og organisering av reisen vår til Kina. Det var en helt vellykket tur og alt rundt logistikk og det praktiske var helt perfekt. Guidene var vennlige og flinke og de passet godt på oss! Vi hadde en flott opplevelse og vi har mange gode minner!

Astrid Hovengen
Mars 2015

Hei Toril
Og så har vi kommer hjem etter en opplevelsesrik reise til Kina. Alt fungerte til punkt og prikke! Vi er kjempefornøyd med opplegget og kunne ikke hatt det bedre. Alle hotellene svarte til forventningene – og mere til. Guidene i Beijing og Xian var gode i engelsk og lette å forstå bortsett fra ei som tok over for Daniel i Beijing den siste kvelden og som skulle følge oss på hurtigtoget neste morgen. Da måtte vi virkelig holde alle sanser oppe for å få med hva hun sa og mente, men hun var utrolig søt og gjorde alt for at vi skulle ha det bra og hun passet på oss som om vi skulle være små barn. Grunnen til bytte av guide var at Daniel skulle reise med en gruppe kinesere til Norge samme dag.

Uka på Hainan var som å komme til paradis. De stusset litt da vi skulle sjekke inn på hotellet. Du hadde skrevet på voucheren at vi skulle være der fra 22.3.15 til 29.9.15. Ja, hadde det vært så vel. Vi kunne berolige dem med at vi skulle reise videre den 29.3.15.

Vi har vært mange ganger i Thailand og sammenlignet stedene, men vi var alle fire enige om at her var det både bedre temperatur og null mygg og andre insekter. Store, gode solstoler ved stranden og et kjempeflott hotellkompleks.

Vi spiste hele tiden kinesisk mat (med pinner, men ikke alltid med like stort hell). Frokosten på hotellene var av høy standard og vi koste oss hver eneste morgen og satt lenge til bords.

Flyet fra Shanghai til København var forsinket med over 1 time. Det gjorde at vi fikk prøvd oss på et maratonløp (det føltes sånn) på Kastrup. Jeg har ikke løpt fortere siden jeg var ungjente… Oslo-flyet ventet på oss og vi rakk det akkurat. Koffertene rakk ikke flyet, men det gjorde at vi slapp å drasse på stor bagasje på toget hjem og de ankom på døra med bil dagen etter (i går).

Som du skjønner er vi veldig fornøyd med turen. Vi har skrytt av KinaReiser mang en gang underveis og jeg lover at vi skal være gode markedsførere for dere i venne-gjeng og på jobb.

Takk for at du og KinaReiser gjorde turen vår til en  fin opplevelse!

Med vennlig hilsen
Sissel S Strand
Mars 2015

Hei Toril,
Vi er vel hjemme i gamlelandet og over jetlag. Tusen takk for hjelpen med det som ble en fantastisk tur. Vi er super fornøyde med hele opplegget både det vi ordnet selv og det du fikset for oss. Alt gikk knirkefritt, vi ble møtt alle steder. Guidene var søte og kunnskapsrike, cruiset behagelig og interessant, og medpassasjerene hyggelige og fra hele kloden (nesten), alle hotellene var flotte. Så takk og takk.
Det eneste som var litt dumt var at setene i business class var bak hverandre og ikke ved siden av hverandre, så vi fikk ikke snakket så mye sammen. Det er bare setene i midten som er side om side – og bare annenhvert igjen av dem som er tett sammen. Da vet vi det til neste gang!
Igjen takk skal du ha. Og vi tar kanskje kontakt når vi skal ut på neste tur til Asia.
 
Vennlig hilsen
Barbro Semmingsen
Februar 2015

Hei Anne,
Her kommer endelig noen oppsummerende ord fra burmafarerne fra Trondheim. Vi hadde det altså flott! Lærte masse, opplevde masse, er fulle av inntrykk og opplevelser og klarer nesten ikke å fortelle om det til andre, for vi vet ikke helt hvor vi skal begynne... Guidene vi hadde, var alle flinke, og noen av dem ble vi ekstra glade i. Slik som Su i Mandalay og Eddie oppe i fjellene. Han gjorde virkelig sitt for at vi skulle få DEN fjellturen, med DEN maten, og med DEN servicen som han i det hele tatt ga oss. Han påstod han elsket oss... I det hele tatt fungerte logistikken utmerket; ikke et eneste skjær i sjøen. Vi kunne slappe fullstendig av og bare bli ført hit eller dit. Også nettet fungerte på hvert eneste hotell, riktignok litt tregt her og der, men.... Og du vet vel hva nordmenn blir kalt i Burma om dagen? The Telenor people... Så summa summarum, takk for hjelpa med alt. Og så får vi se om det blir flere turer til Burma – eller kanskje Bhutan. Du skal ikke se bort ifra det.

Vennlig hilsen Brit Mæhlum, og alle de andre
Februar 2015

Hei!
Turen til Myanmar var en veldig god komposisjon av innholdsrike, dels intense dager, og dager til fri disposisjon. Det opplevde vi som viktig og verdifullt. All henting og bringing fungerte perfekt. Vi var veldig glade for å være i ro i Nyaung Shwe i tre dager. Vi skiltes fra guiden der, Hnaung, ved at hun fant oss på et spisested den siste kvelden, og ga oss nydelige gaver. Det ble tårevått, for vi hadde fått så utrolig fin kontakt. Det er en sann glede å ha guiden for seg selv. Og for noen guider! Så forskjellige som personer, men uhyre dyktige og engasjerte. Det eneste slitsomme er deres måte å snakke på, med å droppe konsonantene i slutten av ordene. At the ki is bo, er ensbetydende med king is born, kom fram når jeg tok fram den lille notisboka og blyanten jeg hadde med. Nyttig! 
Hton, som møtte oss i Yangon etter en søvnløs natt fra Norge, var engasjert og kunnskapsrik. I tillegg til det oppsatte programmet, tok han oss med på en rusletur i havna for å se hvordan kuliene bar varer ombord i båtene. En innsikt vi ikke ville vært uten. Ditto med togturen, fantastisk! Tidligere på dagen la han til et besøk i Aung Sans hjem, der The Lady vokste opp og faren bodde til han ble drept. Det var gripende, og en fin bakgrunn for den store finalen:

Hton hadde tilfeldigvis fri den dagen vi kom tilbake til Yangon, så han møtte oss på flyplassen med sjåføren. Han hadde sjekket (etter avtale med oss) hvordan 100 årsdagen til Aung San 13. februar skulle feires i byen. Dermed fikk vi oppleve den store forestillingen og folkemøtet i Folkets park om kvelden. Det var stort! Og vi så ingen andre turister.

Fjellturen i Kalaw var også en opplevelse. Et vakkert landskap, en fantastisk fin og dyktig guide, Sounar. Han lærte oss om medisinplanter, nytteplanter, samfunnsforhold, mennesker og politikk, som de andre også var ganske åpne på og engasjerte i. Sounar ba oss med hjem, så vi fikk hilst på familien hans. Og svogeren, som nylig hadde kommet flyttende fra en landsby langt fra byen, fikk oppleve turister for andre gang i livet. Sounar jobbet jevnt over en gang i uka som guide, og drev en kiosk ved siden av for å få det til å gå rundt. En sosialt intelligent fyr, i likhet med Hnoung.
Det eneste vi gjerne skulle hatt, var et vink om at noen av flybillettene måtte bekreftes et døgn før avreise. Men det ordnet seg jo alltid.

Inle-sjøen er “paradise lost”. Turismen har tatt av i en vanvittig fart, med miljøødeleggelser i kjølvannet. Om ti år tipper jeg at både samfunnene og naturen er ødelagt, og det som skjer av begivenheter er bare for å gi turistene et bilde av det som var. Det var rett og slett til å bli trist av å se. Langbåtene gikk for full guffe, med påfølgende erosjon og utvasking av jord langs elvebreddene. Og fiskerne dro garn, som bare var tomme det vi så. Men enn så lenge er Nyaung Shwe en levende by med et fantastisk marked. 
Maten ble vi dristige på etter hvert, men så selvsagt stedene og maten an. Bare flaskevann til tannpuss, og magene holdt uten problemer av noe slag.
Forslag til forbedringer? Beklager, vi kan bare si takk for en stor opplevelse.

Tone Jørstad
Februar 2015
 
Hei Anne Nordhagen,
Hjertelig takk for hvordan du la opp vår tur. Vi er tilbake, strålende fornøyd. Det eneste som ikke var helt topp, var hotellet i Mandalay som jeg trumfet gjennom (Triumph Hotel); det var altfor moderne og vestlig orientert. Så der tabbet jeg meg ut; jeg burde ha hørt på deg. Ellers: Alt fungerte, og vi hadde det godt. Og lærerikt. Spesielt to av guidene var fremragende: Han vi hadde i Mandalay (Che) og han vi hadde den siste dagen i Yangon (har dessverre ikke navnet hans). Skal si vi lærte mye, og sannelig fikk vi klar tale om hva som fortsatt skorter i Myanmar. Ballongturen var flott, og jeg er glad vi la til så mange dager ved Ngpali. Tande var ypperlig, stranden og sjøtemperaturen imponerende. Dessuten veldig god mat på de lokale restaurtantene ved stranden.
Jo, dette frister avgjort til gjentakelse et annet år!

Vennlig hilsen
Erik Magnus Boe
Januar 2015

Hei.
Vi var så heldige å få være med på tur til Beijing fra 28. desember til 4. januar.
Det var en flott samling av glade og hyggelige folk som var med denne turen, overvekt av svensker, koselig.
Vår svensktalende kinesiske Monika var ei fantastisk flink guide som fortalte historier om Beijing, hun lyttet og svarte på våre mange spørsmål.
Det var min 3. gang til Beijing og min mann var med for andre gang.
Vi blir mer enn gjerne med  flere turer.
Tusen takk til dere som er arrangør.

Vennlig hilsen

Sonja Endresen
Januar 2015

Hei!
Vi vil bare takke dere for det fantastiske opplegget dere laget for oss på kinaturen i oktober 2014. Utrolig opplevelse. Guiden og sjåføren vi fikk var helt topp. Veldig flink guide.

Tusen takk til dere.

Mvh
Kirsten og Svein-Arne Eines
Oktober 2014


Hei,
Mamma og pappa var nettopp en uke til Beijing, gruppetur bestilt via dere. De var superfornøye!! Etter flere Europa- og USA-turer ser det ut til at denne turen i alle fall er i topp 3 ????
Bring skrytet videre! Bra hotell, beliggenhet, guide, opplegg mv - og nydelig vær, men det kan dere muligens ikke ta æren for ???? Jeg har blitt presentert for ca 800 bilder.....og det så bra ut ????

Hilsen Anette Bjørlin Basma
Oktober 2014

Hei,
Det har vært en enestående reise.
Trine er en flott reiseleder. Desideri var et flott, hyggelig og særpreget sted å bo. Piemonte var interessant geografisk, vin- og matmessig. Guidingen var veldig bra! Programmet var nok for tett, men Trine og Trond justerte programmet så det fungerte bra. Eneste savnet var muligheten til å lage mat, det var for kort tid til dette, og kanskje skulle det vært flere muligheter til matlaging. Ellers var opplegget superbra. Dette var ferien jeg ikke visste jeg drømte om. Det var fantastisk å dra på tur med andre som er like opptatt av mat som jeg er, sammen med så hyggelige mennesker. Et privilegium å få oppleve så mye uten å planlegge noe selv!

Med vennlig hilsen
Anna-Helene
Mai 2014

Hei Cathrine!
Må berre gi tilbakemelding om en fantastisk tur til Beijing!
Guiden Yue var berre utruleg fantastisk – allvitende – smilende – humoristisk og utruleg hjelpsom ?
Besøket heim til hennes familie også var heilt fantastisk å oppleve - !
Tusen takk for et fantastisk opplegg som alle var fornøgde med!
Vi fekk veldig knapp tid på Gardermoen på heimreisa – vi sprang – sjekke inn igjen koffertane - gjennom tolla –
men flyet venta heldigvis på oss! Alt enda bra.?
 
Mvh
Sølvi Slinning
Oktober 2014

Hei,
Dette har vært en fantastisk tur til vakre Piemonte i stort sett strålende sol. Vingården var det ingen ting å utsette på. Fine rom, god mat og veldig hyggelig vertskap. Trond var en veldig fin guide, interessant å høre på, han hadde mye å fortelle både om vin, mat og Piemonte.
Restaurantene som var valgt var også veldig bra. Med 6-7 retter både til lunsj og middag ble det mye god smak med tilhørende viner. Høydepunktet var lunsjen lørdag på Ristorante Bovio (endret dag for restaurantene til lunsj fredag og lørdag) som var helt fantastisk.
Et lite minus var at vi ikke fikk være med å lage maten på kurset. Det var kokken og hans hjelpegutt som gjorde alt.
Han var flink til å forklare og vise hva han gjorde, så vi lærte noen nye retter og triks, men vi var litt skuffet når vi ikke hadde fått være med å lage maten.
Å reise på tur med Trine er bare hyggelig. Hun tenker veldig på at alle skal ha det bra og tar oss med på råd hvis noe skal bestemmes eller det er forslag til endring.

Hilsen
Elin Svendsen
Mai 2014


Hei,
Har bare lyst til å fortelle at vi er vel tilbake fra en fantastisk flott tur. Det har vært en stor opplevelse. Der så å si alle detaljer var på plass og vi kan ikke få fullskrytt guidene og sjåførene vi hadde underveis. De var så proffe, fleksible, serviceinnstilt og fremfor alt vennlige, hjertevarme mennesker som vi bare er takknemlige over å ha møtt. Vi kan gjerne komme med en mer detaljert tilbakemelding siden.
Men for oss 4 blei dette en opplevelse for livet. Så at dette var en godt planlagt jobb fra deres side merka vi underveis for det var ingen misforståelser eller forglemmelser. Så hjertelig takk! 

Med vennlig hilsen
Anne Mona Skifjeld m/fam.

Hei Mette,
Nå er vi tilbake i gamlelandet med mange inntrykk som må fordøyes. Vi vil sende en stor takk til deg/dere som har sydd sammen en fantastisk tur for oss. Det ble en opplevelse av de helt store. Alt fungerte kjempefint. Vi har ikke hatt problem av noe slag. Togreise, transfer, hotellopphold i flere land – alt var perfekt tilrettelagt.
Guidene som vi hadde under de forskjellige oppholdene var også helt fantastiske.
Hyggelige, hjelpsomme og ikke minst kunnskapsrike. De delte villig vekk av sine kunnskaper og gjorde turen ekstraordinær. Vi ble best kjent med guiden i Mongolia da vi hadde nesten tre dager sammen med henne og den dyktige sjåføren. Hun var utrolig flink og tok oss med på besøk til flere familier i nasjonalparken vi besøkte.
Vi ble veldig godt mottatt over alt. Gjestfriheten var stor og alle delte av det de hadde. Vi hadde mange flotte opplevelser.
Hun hadde forresten også vært guide for min eldste sønn og kameratgjengen som var der i juli 2011, det var litt morsomt (også en tur arrangert av dere).
Nok en gang tusen takk for en kjempefin tur. Vi kommer garantert til å benytte oss av deres hjelp neste gang vi skal til Asia.

Med vennlig hilsen
Anne Karin og Knut

Hei Toril,
Ville takke deg nok en gang for organiseringshjelp og eksepsjonell service i forbindelse vår Kinatur. Alt gikk smertefritt, programmet var kjempebra og guide og sjåfør like så. Sender deg utfylt evalueringsskjema men ville bare takke deg personlig. Vi kommer til å benytte oss av KinaReiser ved senere anledninger også og mye skryt og advertering går til venner og kjente.

Mvh,

Ingeborg og Victoria (Knudsen x 2)

Hei Anne,
Turen gikk bokstavelig talt på skinner!
Guide kom og hentet oss på hotellet i Beijing. Vi glemte å betale henne tips, og mottar gjerne råd om å rette opp dette.
Ikh Nart var en fantastisk overgang fra stress hjemme, flyreise og travle Beijing - plutselig helt stille, helt alene og uendelige vidder med høy himmel. Vi var alene med vertsfamilien i campen, så det var veldig rolig. Men veldig vakkert og bra. For meg som fotograferer så var det kjekt med safariene rundt med verten. Petter på 20 syntes også det var kjekt med nært møte med gribber, og fotojakt på de svære villsauene og ibux'ene.
Sightseeingen i Ulaanbaatar var kjekk. Fascinerende er det også å se hvor lite de investerer i å ta vare på kulturminnene, mens byggekranene går på høygir for å sette opp nye betongbygg... Kunne godt tenkt meg å hatt mer tid i Mongolia en annen gang, og reist enda mer rundt - gjerne med bil med guide. Men det får bli en annen gang. I Ulanbaatar ble vi ikke hentet på jernbanestasjonen, men kjørt dit på slutten av oppholdet.
Guidingen i Moskva fungerte veldig bra. Vi ble hentet og levert fra tog til hotell, og tilbake på toget - og hadde en fin halv dag med guiden i Kreml og omegn.
Bayangol var helt OK. Det ser jo ganske slitt ut utvendig, men rommet var helt OK og frokosten på hotellet var variert og bra.
Cosmos var en bra beliggenhet med flott utsikt, og hotellet er jo som en landsby i seg selv. Service er jo generelt noe russere har brukt 75+ år med kommuniststyre på å glemme, men det fungerte i det store og hele greit.
Vi hadde flaks med å reise fra øst til vest, for der var ikke flere på togene enn at vi hadde en firemannskupe for oss selv. Standarden er jo enkel, men det vennet vi oss til, og de russiske konduktørene holdt toalettene rene og med toalettpapir hele veien. I Kina forsvant jo toalettpapiret på en halvtime, så vi hadde vårt eget lager som vi ikke trengte i Russland...
Toget fra Moskva til Helsinki var helt science fiction i forhold. Det må ha vært splitter nytt, og holdt veldig bra standard, til og med med flott dusj (som ikke var satt i gang, men likevel) på badet/toalettet.
Tusen takk for hjelpen!
Vi har anbefalt dere mange ganger allerede :-)

John Peter Hernes

Hei Anne,
Vi er nå tilbake fra en flott tur til Kambodsja og Vietnam. KinaReiser har nok en gang gjort en fantastisk jobb med å tilrettelegge turen for oss. Kort oppsummert:

Totalinntrykk                 terningkast 6
Guider                           ----"-------- 6
Hotell                            ------"------ 5 (Hanoi trakk ned)
Program                        -----"------- 5
Innenlands transport      ------"------6 (svært presise og skikkelige sjåfører)
Flyselskap                     ------"------4 (Finnair er ingenting å skyte av!! Vietnam Air meget bra!!)
 
Fortsatt god sommer!
 
Med vennlig hilsen
Arild I. Pedersen

Hei Ida

Vil bare si at vi har hatt en super fantastisk tur! Vi følte oss svært trygge og tatt vel vare på gjennom hele turen. Flotte, kunnskapsrike guider og flinke sjåfører. Vi er overveldet over den høye standarden vi opplevde og all den nydelige maten. Med tanke på alt som var inkludert, var det heller ikke dyrt.
Vi er kjempefornøyd og kommer nok til å reise med dere ved en senere anledning.
Tusen takk for en fantastisk tur.
 
Mvh Gyri Heier Johansen
August 2014

Hei igjen Anne,
FOR EN FANTASTISK TUR !!!!!!!! Jeg er i full gang med å overtale venner og bekjente til å ta Transsibirske med Mongoliaekspressen og samtidig få noen dager i Moskva og Beijing. Jeg vil spesielt nevne den fantastiske stillheten som vi/jeg opplevde i området rundt teltleiren. Og stjernehimmelen om natten - det var jo ikke lys (vi brukte lommelykter). Fantastisk :-).  
DET VAR EN FANTASTISK TUR og jeg gleder meg til å fortelle om den til andre – særdeles i Sjømannsforeningen i Kristiansand. Og jeg vil SELVFØLGELIG fortelle om KINAREISER sitt opplegg for den turen jeg har hatt. FANTASTISK! ?
 
Med frydefull hilsen
Hans Ludvig Bjerkli

Hei Mette og dere andre på KinaReiser!
Jeg vil med dette på vegne av «damene fra Moss» få takke for en alle tiders tur til Vietnam i uke 40! Vi er mildest talt imponert over  innholdet, kvaliteten og effektiviteten i hele opplegget. Alt klaffet fra start til mål, alt gikk «på skinner» fra vi landet i Hanoi til vi forlot Ho Chi Minhbyen 9 dager senere.

Guidene, sjåførene, hotellene, restaurantene; alt var førsteklasses!

På vegne av 4 reiseglade venninner,
Berit Elvsås

Hei Toril,
Tusen takk for all hjelp som vi har fått av deg for å forberede reisen til Kina. Det har vært en kjempekjekk reise. Den var krevende (lite søvn, tidlig opp to av dagene underveis på turen), men utrolig flott. Spesielt med alle valgfrie kveldsprogrammer som vi har takket ja til. Vi har sett mye og møtte mange hyggelige mennesker. Derfor planlegger vi en annen reise om noen år, da vi vil se andre deler av Kina.
 
Med vennlig hilsen
Jörg Götzinger

Since some days we are back from our beautiful journey.
We would like to thank you for the organization you did for us.
Everything in Moscow and Beijing and with the train to Ulaanbaator was good organized.

Best thanks and best regards from Switzerland
Johanna und Jakob Rösti-Bühler

Hei KinaReiser!
J
eg vil gjerne fortelle en aldri så liten solskinnshistorie som dere har bidratt sterkt til.
I september 2010 reiste jeg og min venninne med den sagnomsuste Transsibirske, med stopp i Mongolia og Beijing. Vi ble godt kjent med de øvrige 21 i reisefølget, og varige vennskap ble knyttet.  Ikke vet jeg om det er helt vanlig, men året etterpå var nesten alle av oss samlet til gjenforening i Stavanger, og i fjor var halve reisefølget her i Tromsø. Nå venter Røros, hvor nesten alle vil møte opp til en god vennefest. Er det ikke utrolig!  Men det artigste er at de to yngste på turen fant hverandre i en trang togkupe, og sist helg giftet de seg. Takket være KinaReiser.
Turen var en opplevelse fra ende til annen, og det er vanskelig å formidle alle inntrykkene til andre som ønsker å ta samme tur, men jeg anbefaler den så ofte jeg kan.
Takk til dere!

Med vennlig hilsen
Bjørg Friis
Tromsø

Hei Toril
Vel hjemme etter noen flotte dager i Beijing. Programmet var helt supert og alt gikk på skinner. Var også kjempeheldige med været. Guiden vår la om litt på programmet da det var hellidager i Kina tre av dagene men det ble veldig bra. Veldig flink og hyggelig guide. Alt var helt topp.
Vi hadde en fantastisk flott dag på Den kinesiske mur. Tidlig oppe og gikk oppover muren i 2 timer nesten helt alene. Den siste biten før den originale delen var det bare oss 5 som gikk.  Vi storkoste oss. The Brickyard var også supert samt å starte turen på Mutianyu følte vi var helt riktig med gondol opp til muren.
Beijing var hektisk da det var mye å se og oppleve og vi opplevde masse. Mange mennesker da det var helligdager. Føler at vi har sett det vi burde se i Beijing.
Sykkelturen var også bra. Endel byggearbeid på ruten og trafikk i starten men sjåføren og guidene passet godt på oss. Supert å oppleve litt av den siden av Kina også.
Tusen takk for veldig god hjelp og flott program.
 
Vennlig hilsen Elisabeth

Hei Anne,
Jeg har bare lyst til å gi deg en tilbakemelding på min kinatur i april (Kina ekspress).
For det første så fant jeg raskt ut hvem det norske paret var fra deltakerlisten.
Vi hadde fin kontakt før reisen, møttes på Gardermoen og hadde god følge av hverandre gjennom hele turen.
Zhan Lei er en fantastisk hyggelig, hjelpsom og dyktig reiseleder. Hold på ham.
Alle i gruppen ble oppriktig glad i ham, det var trist å si farvel.
Opplevelsene i Kina sto i kø. Er kjempefornøyd med opplegget og alt jeg fikk oppleve.
 
Mange hilsener fra Denise D Wassum

Hei,
Turen gikk veldig bra, alt ”gikk på skinner”.
Flinke guider og fine hoteller.
Vi trives nok best i småbyer/mindre hoteller som Luang Prabang og Siem Reap, men det var jo også fasinerende å se Hanoi og Saigon.
Takk igjen for en flott tur. KinaReiser har vært en god erfaring helt fra forespørsel til vi var hjemme igjen.
Vi benytter dere gjerne igjen og vil også anbefale dere til venner og kjente.
 
Hilsen Tor Heggem

Hei Janne
Hadde lyst til å takke for den fantastiske turen du hadde laget til oss, vi koste oss og fikk sett og opplevd så mye.
Hotellet var helt toppers og overnattingen ute ved muren i Schoolhouse var helt spesiell.
Guiden var kjempeflink, kunne mye. Vi hadde det trivelig ilag med sjåføren og guiden.
 
Med vennlig hilsen
Beate og Tore Grøgard
Lisbeth og Bjørn Tveito

KinaReiser.
Etter en hektisk dag i Ulan Bator hvor jeg ikke fikk anledning til å kjøpe min favoritt suvenir, ei billedbok om byen/landet, sier jeg til guiden Bambi da vi sto utenfor hotellet tidlig siste morgen: ”Jeg har ikke fått kjøpt meg ei billedbok som jeg pleier. Ta disse pengene. Finner du ei bok, vil du kjøpe den og sende den til meg. Her er navn og adresse. Og finner du ikke noe, behold pengene”.
Tiden gikk og jeg hadde nærmest glemt hele saken til det plutselig dukket opp mail hvor det var spørsmål om navn og adresse til ”The man with the sticks”. Bambi hadde boka, men hadde mista lappen med mitt navn og adresse.
Nå sitter jeg med ei nydelig bok om Mongolia. I tillegg har jeg fått noen enkle mailer med fine bilder av Bambi og hennes familie. I tillegg vet jeg med sikkerhet, jeg kjenner ei dame i Mongolia jeg har veldig stor respekt for.
 Jeg vil dere skal vite hva jeg føler og den respekt jeg har – fikk – for guiden dere har i Mongolia.
 
Med hilsen
Karstein Brunvatne

Hei,
En hilsen og takk for god og hyggelig oppfølging til deres Ida og en til som jeg ikke husker navnet på da undertegnende og Geir Davidsen klundret litt på reise til Burma den 26. januar. Vi fikk problemer med ett pass i Helsinki og fikk dermed litt forskyving og ”uro” i det videre programmet med bl a problemer med reise videre fra Bangkok til Yangon.
Men rask og hyggelig service fra bl a Ida løste dette fint.
En god grunn til å kontakte og anbefale KinaReiser for framtidige reiser!!
 
Mvh Ole Th Holth

Mette,

Tilbake fra Kina mette på inntrykk og minner :)
Opplegget du sydde sammen for oss, var inner-tier!  Akkurat hva vi ønsket og håpet på.
I retrospekt ser vi at vi kanskje burde ha gitt oss selv 2-3 dager ekstra.  1 overnatting i Xi'an og kanskje 1 eller 2 overnattinger til oppe i Ping An. Perfekt.

MVH
Familien Hvamb og Strømsvåg

Hei på dere i KinaReiser.
Vi har hatt en strålende uke i Beijing, et helt fantastisk program med en logistikk som er imponerende. "Myk landing "med sjåfør og guide er et perfekt konsept. Våre 5 dager med program var strålende. Garden room på hotellet var supert. Vi er så fornøyde. Jeg vil si at dette er den beste reisen jeg har vært på. Takk for oss, vi kommer bestemt tilbake til dere igjen.

Mvh Signe Tørresen Gajek og Ferdinand Gajek ( 11 år).

Hei Toril!
Tusen takk for en kjempefin tur til Vietnam og Kambodsja!  Vi var storfornøyd med alt!  Den vietnamesiske guiden vår, som fulgte oss hele tiden, var virkelig superflink og hyggelig - den beste guiden vi noen gang har hatt.  Og de lokale guidene i Kambodsja var også veldig flinke. Vi besøkte spennende steder, vakre steder - og historisk fæle steder.  Alt veldig godt presentert. Hotellene var helt supre, og maten var nydlig! Ja, i det hele tatt var vi bare storfornøyde hele tiden. 

Takknemlig hilsen fra
Berit Sæthern
Oslo Akutten

Hei Ida.

Jeg har bare lyst til å gi en tilbakemelding fra opplegget du laget for oss i forbindelse med skreddersydd reise til Beijing fra 01. - 09. april. 
Vi landet i Beijing til sol og sommer og været var strålende hele tiden. 20 - 24 grader og sol. Flyreisen med Finnair gikk greit, servicen var god, men det er trangt på økonomiklasse. Hotellet Jianguo var vi veldig fornøyd med, frokosten var helt super.
Utfluktene gikk helt etter planen. Guidene (Kevin var strålende), sjåføren  - alle var svært dyktige, humørfylte og vi ble svært godt ivaretatt. Det å ha egen guide, bil og sjåfør er bare så bra. Sykkelturen i Hutongen og te-besøket hos en gammel dame var svært interessant.
Ida, denne turen var en suksess. Du skal ha din del av æren for god rettledning og utfyllende svar på alle spørsmål. Vi kommer til å anbefale skreddersydd reise til alle som tenker seg til Kina. Dersom du kommer i kontakt med noen som ønsker å høre mer fra turen vår, så bare la de ta kontakt med oss. Vi er gjerne referanse.
Så Ida: Takk til deg og KinaReiser for at turen vår til Beijing ble enda bedre enn det vi hadde håpet på!
 
Birger Sauro

Hei !
Vil bare sende en STOR TAKK til dere som fant plass til oss på en allerede fulltegnet tur. Jeg har over lang tid ønsket å komme til Kina, men jeg har til no vert svært skeptisk til å reise i flokk. Har vert mange ganger til Asia, men har alltid ordnet opp selv.
Har et helt annet syn på å reise i flokk etter denne Kinaturen! Måtte et par ganger ringe eller maile før avreise, og fikk svar fra hjelpsomme folk på kontoret. En annen som var med på å gjøre turen spesiell, var reiselederen, Song Wei. Snakk om rett mann på rett plass! Turen ble spekket med historie med muntre innslag. Hørte ikke annet enn godord om han. Han må dere passe godt på! Hils han så mye fra meg.
 
Beste hilsner fra
Julie Bjerkan Langemyr

Hei,
Vi var med KinaReiser til Kina i påsken og for å si det kort - det var det beste opplegget vi noensinne har vært med på. Alt klaffet: hyggelig velkomst og atmosfære, severdighetene, maten,  guidene, busssjåføren, den personlige servicen vi fikk av Sam (Song Wei), hans måte å gjøre bussturene ekstra interresante på ( litt personlig krydder fra dagliglivet  i Kina - jeg kan faktisk noen skriftegn) - den perfekte mix.
Sam er den perfekte guide og reiseleder - vi følte oss vel i hans selskap, han må være et funn for KinaReiser!
Et anbefalingsverdig opplegg!
 
Mvh Anna Dalum og Thor Arne Johnsen

Hei Ida
Nå har det gått 1,5 uke siden vi kom hjem fra en fantastisk reise. Det har vært en innholdsrik og flott opplevelse fra ende til annen.
Vi vil også få lov til å takke deg /dere for en utrolig service og oppfølging, ikke minst under streiken og da en av oss besvimte på Sola, og ikke kom med til Moskva første dagen. Kjempeflott at hun fikk hjelp til å bli med oss.
Vi har aldri opplevd så god service fra et reiseselskap noen gang, enda en gang takk.

Med vennlig hilsen
Tone R. Ravnestad og Torunn E. Roux + resten av gjengen.

Hei,
Jeg må bare takke for et fantastisk opplegg dere har. Jeg og min nevø på 16 år var i Beijing i forrige uke. Vi hadde en guide som heter Daniel. En veldig flink, ung mann. Så han må dere fortsatt bruke! Spesielt var han veldig flink "lærer" for min nevø. Jeg syntes det var veldig spennende å se alt det vi har lært om på skolen, spes. den kinesiske mur!!!
 
Hilsen Siri Grjotheim

Hei,
Vi ønsker å sende en takk til KinaReiser for å si fra at vi var meget fornøyd med turen vi var med på til Kina i perioden 17. mars til 1. april. Vi synes det var en meget vellykket tur med et spennende og variert program. I tillegg vil vi fremheve den meget gode jobben vår reiseleder Song Wei gjorde under hele turen. Hans kunnskap, personlighet, engasjement og egne erfaringer fra Kina var med på å utfylle det  varierte programmet slik at vi totalt sett fikk en minnerik opplevelse- og kunnskapsmessig tur som frister oss til lære enda mer om Kina.

Hilsen Gerd og Knut Dalen

Hei,
Det var turen sin det – en opplevelse som overtraff selv de store forventninger.
En særlig kommentar vedr guiden i Mongolia – «Bambi»:  Der har dere funnet en perle – klok, kunnskapsrik og omsorgsfull. Alltid til tjeneste utover det en kunne forlange. Jeg så henne i Villes Silkeveien-serie mandag, der han omtalte det som en ære å få slik en veileder som henne for sitt opplegg i Ulanbaatar.
En liten genistrek var det å advare oss mot kaldt og vått og elendig vær under oppholdet i nasjonalparken. Reisefølget sukket og var forberedt på at dette ble rene elendigheten. Og så våknet vi begge morgenene til sol fra skyfri himmel over steppen. Og vi tørket vedpinnene våre i solveggen og koste oss.
«Bambi» må dere ta godt vare på, hun er et kvalitetsstempel.

Mvh
Arnfrid Austin

Hei,
Da har alle kommet seg velberget heim fra Beijing. Firmaturen til Kina var en opplevelse for oss alle. Alt gikk uproblematisk og opplegget fungerte svært bra. Guidene, Leo og Ping (Claudia og Vincent), var spesielt flinke og gjorde turen til en fin opplevelse for alle i firmaet. Det samme gjelder bussjåførene som førte oss trygt fra plass til plass i trafikkaoset. Hotellet var også bra.
Vi vil anbefale KinaReiser som turoperatør for andre firma ved høve.

Med hilsen
for RG-prosjekt AS
Tor Anders Sjøli


Flere kommer...

Reisebrev:

Fra matturene med Trines Matblogg:
Reisebrev fra Nice #1
Reisebrev fra Nice #2

Reisebrev fra Piemonte

Reisebrev fra Beijing #1
Reisebrev fra Beijing #2

og fra andre reisende:
Japan ekspress av Ole Knudsen (2017)
Den transsibirske jernbanen (Tsarens gull) av KinaReisers Anne Nordhagen (juni 2017)

Myanmar - annerledeslandet av Hege og Rune (januar 2012)
En reise gjennom Midtens rike av Eivind Richter Andersen (2011)
Transsibirske jernbane av Amund og Randi (juli 2011)
Fra Blakstad til Beijing - en reise med Den transsibirske jernbanen av Eivind Buckner (juni 2010)

Send gjerne inn et bidrag til reisebrev du også!