By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Tokyos barer og restauranter kommer i alle tenkelige størrelser og tilbyr de mest varierte og komplette matopplevelser man kan ønske seg. Her finner man alt fra gatemat-boder og knøttsmå «hull i veggen-restauranter» i Japan-style, til high-end Michelin-stjernerestauranter. Og når mørket senker seg over byen fremstår Tokyo som et endeløst blinkende hav av neonskilt.
Denne turen tar deg med inn i noen av de livligste gatene i Tokyo og er en spennende tur til de skjulte små perlene som bare kan finnes ved hjelp av lokal ekspertise. Bittesmå izakayas (japanske puber) hvor man møtes etter jobb for en øl og litt typisk snacks, og videre til tradisjonelle restauranter og barer.
Ingen av disse lokale stedene godtar normalt reservasjoner, men din guide vil plukke ut, avhengig av ukedag, de riktige områdene for å sikre en plass på en av de populære stedene (alltid i sentrale Tokyo). På denne måten kan turen være forskjellig fra gang til gang, men vil alltid være en opplevelse.


Program i sammendrag

Du møter din guide til avtalt sted og tid på jernbanestasjonen. I Japans største by er det tog og bane som gjelder, og dette er absolutt den mest effektive måten å ta seg rundt på. Du blir utstyrt med metrokort, og uten andre forberedelser enn å huske kamera og å være litt småsulten tas du med på en uforglemmelige mat- og kulturopplevelse i Tokyos psykedeliske hav av neonfarger.  

Turen varer ca. 3 ½ time.
Du kan velge å være med i en gruppe på maks 6 personer, eller bestille en privat guide for deg og ditt reisefølge. Min 2 personer.  

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Tokyo Street FoodDel av gruppefra 1 965Bestill reise
Tokyo Street FoodPrivatturfra 2 595Bestill reise

Fakta

Individuelt program i Tokyo
Halvdagsprogram
Engelsktalende japansk guide
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Tokyo