By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Velkommen til Sri Lanka! Langs hele sørvestkysten av Sri Lanka, fra Galle i sør til Negombo i nord, finner du badesteder på rekke og rad, alle med hver sin sjarm. Vestkysten er best i perioden november til april. Fra mai til oktober er det østkysten som gjelder. Badestedene på østkysten er mindre utbygget enn de som finnes på vestkysten, men strendene er like vakre. Sri Lanka er mer enn bare sol og vi anbefaler at du kombinerer din badeferie med noen av våre spennende program på øya.

Sri Lanka kan også kombineres med eksotiske Maldivene. Ferieparadiset i det indiske hav er like vakkert og eksotisk som på bildene. Les mer om badeferie på Maldivene her!

Program i sammendrag

Badesteder på vestkysten

Unawatuna:
En av de mest populære badestedene på Sri Lanka. Her finner du mange restauranter innen gåavstand, små landsbyer, flotte strender og hyggelig natteliv. Stedet passer for både den aktive og for den som elsker å slappe av på stranden. Her er det litt for begge.

Hikkaduwa:
Hikkaduwa er kjent for sitt korallrev og rike fiskeliv og blir betegnet som et av de beste stedene langs kysten til dykking, snorkling og surfing. Sesongen for surfing er fra november til april. Fine overnattingsteder, rene strender, utallige barer og nattklubber gjør Hikkaduwa til et av de mest populære stedene langs vestkysten for både den aktive og for den som ønsker litt mer ro.

Bentota:
Bentota har lange, fine, hvite sandstrender og det perfekte sted for en deilig avslutning på ferien i Sri Lanka. Stedet er ideelt for barnefamilier; et rikt tilbud av vannsportaktiviteter og spennende båtturer er nok til å holde barna aktivisert. Sjøen er også litt roligere her enn andre steder langs vestkysten.  I Bentota finner du mange restauranter og små landsbyer man kan rusle gjennom. 

Negombo:
Negombo er ideelt for de som ønsker å kombinere bylivet med strandlivet. Negombo ligger ikke langt fra hovedstaden Colombo og den internasjonale flyplassen. Negombo ble grunnlagt i 1505 av portugisere og senere overtatt av nederlendere, og man kan fremdeles gjenkjenne den europeiske arkitekturen.  I dag er byen et velkjent badested, og ikke minst kjent for sitt fiske. Fiskemarkedet her er kanskje øyas beste, og hver morgen unntatt søndag kommer små og store fiskebåter inn med sin fangst.

Beste reiseperiode: for Unawatuna, Hikkaduwa, Bentota og Negombo er november til april

Badesteder på østkysten

Trincomalee:
Trincomalee  er havnebyen på østkysten av Sri Lanka. Byen ligger på en halvøy med en nydelig havn. Her er det flotte strender og gode muligheter for surfing og dykking .Trincomalee er også kjent for å huse det største nederlandske fortet på Sri Lanka, bygget i 1624. Østkysten av Sri Lanka er ikke like ofte besøkt av turister som vestkysten, derfor er det roligere og mindre aktiviteter her enn på vestkysten.

Passikudha:
Passikudha er et kjent reisemål på østkysten av Sri Lanka, med krystallklart vann og langgrunne strender. Fordi det er så langgrunt er havstrømmene rolige sammenlignet med den litt mer bølgete vestkysten.

Beste reiseperiode for østkysten er mai – oktober

Detaljert program

Vi har plukket ut noen hyggelige hotell som vi bruker for våre gjester. Det finnes flere alternativer enn de som er beskrevet nedenfor. Ta kontakt, vi kan ordne det meste.

Unawatuna, Thaproban Beach House Hotel:
Det er et 3-stjerners hyggelig hotell rett på stranden. Hotellet ligger kun 5 km fra Galle. Hotellet tilbyr vestlig mat og lokale retter og et vennlig og imøtekommende personale. Fine rom med moderne fasiliteter.

Bentota, Avani Hotel:
Nydelig 5-stjerners hotell rett ved en flott sandstrand og med alle fasiliteter. Hotellet tilbyr mange ulike vannsportaktiviteter som passer for hele familien.

Negombo, Heritance Negombo Hotel:
Hyggelig 5-stjerners hotell rett ved stranden og kun 2 km inn til sentrum av Negombo og 40 minutter til hovedstaden Colombo. Hotellet har et fint bassengområde med direkte tilgang til stranden. Moderne rom med alle fasiliteter. Hotellet har mange restauranter, bar og kafe.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie Sri LankaPå forespørselBestill reise

Fakta

Individuelt program på Sri Lanka
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål: Unawatuna, Hikkaduwa, Bentota, Negombo, Trincomalee og Passikudha