By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Kombiner oppholdet på Sri Lanka med paradisisk stemning på Maldivene! Øygruppen i Det indiske hav består av 1200 øyer, av de er 200 bebodd. På 90 av øyene finner man de lekreste hoteller med lange, hvite sandstrender. Det perfekte sted for late dager! Du flyr til hovedstaden Male og derfra tas du videre til en av øyene med enten båt eller sjøfly.

Program i sammendrag

North Male Atoll:
Maldivenes sentrale atoll, hvor hovestaden Male ligger. Atollen ligger midt i Maldivenes øyverden. Herfra kan du ta deg lett inn til hovedstaden Male med båt.

Ari Atoll:
En av Maldivenes største øygruppe som ligger vest for hovedstaden Male. Langgrunne og nydelige hvite strender finner du overalt. Man reiser til øya med sjøfly fra hovedstaden Male.

Beste reiseperiode: Desember - april

Detaljert program

Bandos Island Resort: Bandos Island Resort – et familieparadis
Øya ligger kun en kort båttur fra flyplassen i hovedstaden Male. Bandos er en av de større øyene i Maldivene.  Hotellet er et supert valg for familier ettersom hotellet har en fantastisk barneklubb som arrangerer en rekke aktiviteter. Bandos Island Resort er et aktivt og livlig sted - men bortgjemte steder er også lett å finne om du ønsker å være mer for deg selv. Revet her er spektakulært og er hjemmet til en rekke skilpadder, revhaier og rokker. Her er det bare å velge og vrake blant et stort utvalg av vannsportsaktiviteter, inkludert vindsurfing, vannski og turer med bananbåt. To svømmebasseng finnes også her, samt flere aktiviteter som volleyball, bordtennis, dart, fotball og gym.
The Gallery er øyas buffetrestaurant og har en stadig skiftende meny. Det finnes også en Thai-restaurant som vi anbefaler å forsøke minst en gang i løpet av oppholdet. Pool Bar er en favoritt hvor du kan nyte de mest forfriskende drinker på en barkrakk i vannet.
Romslige standardrom ligger tilbaketrukket fra stranden og har en liten privat terrasse. Deluxe-rommene er enda større og perfekte familierom. For litt høyere standard finnes de populære to-etasjes Jacuzzi Beach Villas, eller om du ønsker å bo i en av villaene på påler i vannet. Alle rom har air conditioning, hårføner, safe, vannkoker og minibar.

Maldivene - Bandos Pool Villa - Nkar

Kuramathi - en smaragd i et turkist hav
Atoll-øya Kuramathi er alt det du forbinder med en sydhavsøy. Endeløse hvite strender, frodig vegetasjon, og midt i det hele finner du hotellkomplekset som sørger for at du og familien får den mest avslappende og eksotiske ferien som tenkes kan.
Du bor i en av stedets fantastiske villaer - på stranden, med hage, i vannet, med basseng - du velger. Kunne det friste med en villa på påler i havet, der du bader rett ut fra din egen terrasse? Her er også spesialvillaer for deg som skal på bryllupsreise.
Stedet har egne tilbud for barn, og de voksne skal heller ikke trenge å kjede seg. Alt fra ekskursjoner til dykkerkurs og snorkling tilbys, og her er dessuten treningssenter og spa.
Øya har et rikt utvalg av gode restauranter og barer.
Kuramathi Island Resort tilbyr helt unike opplevelser i naturlige omgivelser. Du kommer til øya med sjøfly, rundt 25 minutter fra Male.

Maldivene - Kuramathi

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie MaldivenePå forespørselBestill reise

Fakta

Individuelt program på Maldivene
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål: Maldivene