By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Indias hovedstad og viktigste inngangsport er moderne og travle Delhi, som kombinerer det gamle med det moderne. Blant skyskrapere står minner fra en svunnen tid i form av mange monumenter som påminnelse til regionens kulturarv. Varanasi har vært sentrum for religion, utdannelse og sivilisasjon i årevis. Byen har en mystikk som må oppleves for å bli forstått og er unik der den ligger ved elvebredden. En viktig attraksjon er hinduiske pilegrimers rituelle bad i Hellige Ganges. Templene i Khajuraho ble bygd under Chandella-dynastiet, som nådde sitt høydepunkt mellom 950 og 1050. De setter en perfekt balanse mellom arkitektur og skulptur og er blant de største mesterverk i indisk kunst.

Taj Mahal - “Palasset der kronen ligger” - er ubeskrivelig vakkert, bygget i hvit marmor. Til slutt den sjarmerende ”rosa byen” Jaipur i delstaten Rajasthan hvor du rir på en elefant opp til fantastiske Amber fort, og overnatter på et gammelt fort i Kesroli.

Detaljert program

Dag 1
Ankomst Delhi. Transport til hotellet. Sightseeing i Old Delhi og New Delhi. Overnatting i New Delhi. Lunsj og middag på egenhånd.

Dag 2
Frokost på hotellet. Fly Delhi - Varanasi. Transfer til hotellet. Sen ettermiddag er det besøk til Sarnath, et sentralt og viktig buddhistsenter. Om kvelden tas du med på en magisk opplevelse, seremonien Ganga Aarti, hvor hundrevis av miniatyrlamper flyter i elven. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Varanasi.

Dag 3
Frokost på hotellet. Grytidlig båttur på Ganges, tilbake til hotellet for frokost. Kashi-Vishwanath Tempel. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Varanasi.

Dag 4
Frokost på hotellet. Fly Varanasi – Khajuraho, besøk til tempelområdet. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Khajuraho.

Dag 5
Frokost på hotellet. Besøket i templene i Khajuraho fortsetter. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i Khajuraho.

Dag 6
Frokost på hotellet. Transport med bil fra Khajuraho til Orchha. Orchha er en liten landsby med kun et par tusen innbyggere og absolutt verd en visitt. Du besøker også fortet Orchha. Videre til Jhansi hvor du har billett på toget til Agra. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i Agra.

Dag 7
Frokost på hotellet. Besøk til Taj Mahal og Agra Fort. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Agra.

Dag 8
Frokost på hotellet. En opplevelse å reise med bil fra Agra via Fatehpur Sikri (Den ørkenrøde byen) til Bharatpur. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i Bharatpur.

Dag 9
Frokost på hotellet. Videre med bil til vakre Jaipur og innsjekk på hotellet. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i Jaipur.

Dag 10
Frokost på hotellet. Besøk til mektige Amber Fort et stykke utenfor Jaipur, tidligere hovedsete før palasset ble bygget i sentrum. Det blir også et besøk til Vindenes Palass. Tid på egenhånd til å utforske Jaipurs hyggelige sentrum. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i Jaipur.

Dag 11
Frokost på hotellet. Transport med bil fra Jaipur til Kesroli hvor du skal overnatte på Kesroli Fort Hotel. Beliggende på en høyde har fortet en fantastisk utsikt. Lunsj og middag på egen hånd.

Dag 12
Frokost på hotellet. Transport med bil tilbake til Delhi og innsjekk på hotellet. Tid på egenhånd. Lunsj og middag på egen hånd. Overnatting i New Delhi.

Dag 13
Transfer til flyplassen for videre reise eller tilbake til Norge.

Inkludert

• Engelsktalende lokale guider
• Egen bil med sjåfør
• Inngangsbilletter i følge programmet
• Hotell i god turistklasse, del av dobbeltrom, med frokost
• Beskrevet innenlands reise

Verdensarv: Taj Mahal og Agra fort i Agra, skulpturskattene i Khajuraho

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 438Fargerike Indiafra 13 895Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til India ikke inkludert.

Fakta

Individuell reise India
13 dager
Engelsktalende lokale guider
Egen bil med sjåfør, inngangsbilletter i følge programmet
Hotell i god turistklasse
Beskrevet innenlands reise

Reisemål:
Delhi, Varanasi, Khajuraho, Agra, Bharatpur og Jaipur