By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Ho Chi Minh City (Saigon) er Vietnams mest pulserende storby og den mest besøkte byen av turister, og ikke uten grunn. I løpet av disse fire dagene vil du nok forstå hvorfor. Dere legger ut på en tur inn i det frodige Mekongdeltaet hvor dere får oppleve det mystiske livet på Mekong og en minneverdig utflukt til de fantastiske Cu Chi-tunnelene for å lære mer om Vietnams nyere historie.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Ho Chi Minh, transport til hotellet. Spasertur i gatene med guide. Velkomstmiddag.
Dag 2 Frokost. Halvdagssightseeing i Ho Chi Minh. Lunsj og middag på egen hånd.
Dag 3 Frokost. Båttur på Mekong og overnatting i Can Tho. Lunsj inkludert, middag på egenhånd.
Dag 4 Frokost. Besøk til det flytende markedet i Cai Be, retur til Ho Chi Minh. Lunsj og middag på egen hånd.
Dag 5 Frokost. Halvdagstur til de berømte Cu Chi-tunnelene. Lunsj og middag på egen hånd.
Dag 6 Frokost. Transfer til flyplassen.

Detaljert program

Dag 1 Ho Chi Minh (Saigon)
Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet i sentrum. Avhengig av ankomsttid, følger dere med guiden på en spasertur i hektiske Saigon som byen fremdeles kalles av de lokale. Dere vil gå de berømte gatene i Dong Khoi (tidligere Rue Catinat) og Le Cong Kieu Street, begge gatene har spennende fotomotiver. Om kvelden serveres velkomstmiddag på en hyggelig lokal restaurant.

Dag 2 Byrundtur i Ho Chi Minh
Frokost på hotellet før det blir byrundtur med guide. Første stopp er det tidligere Presidentpalasset som i dag er bevart som museum. Deretter til den imponerende Notre Dame-katedralen som ble bygget mellom 1877 og 1883 i fransk kolonistil, og det gamle postkontoret der Ho Chi Minhs portrett fortsatt henger i hovedhallen. Den nyere historien og Vietnamkrigen vises fram i Krigsmuseet før man besøker det travle markedet Binh Tay i byens «Chinatown». Du kan velge å bli igjen her eller kjøres tilbake til hotellet. Lunsj og middag ordner du på egen hånd. Guiden kan selvfølgelig hjelpe med anbefalinger.

Anbefalt tilleggsprogram: Ho Chi Minh street food
Den beste vietnamesiske maten får du servert på gaten i Ho Chi Minh, men vet du egentlig hva som er godt og hvor du bør spise? La oss vise deg hva lokalbefolkningen spiser og hvor du finner den beste maten. Sammen med vår lokale guide tas du med på en perfekt introduksjon til byens hav av gatemat, som passasjer på motorsykkel eller med taxi.

Dag 3 Cai Be og Can Tho
Frokost før turen går sørover til Cai Be (ca. 2 timers kjøretur), en liten by i Mekong-deltaet. Vel framme går dere om bord i en tradisjonell sampanbåt for utforskning av dagliglivet ved Mekong-elven og dens skjulte skatter. Dong Hoa Hiep, et uberørt område og fantastisk landskap hvor man virkelig opplever det lokale livet langs elven. Dere går i land og spaserer langs elvebredden til en lokal familie som produserer typiske lokal produkter vevet av siv. Lunsj serveres i hagen til en nydelig Colonial villa hvor man nesten kan forestille seg å være tilbake i det gamle Indokina.Tilbake til utgangspunktet og dere spaserer langs kanalen til Ba Bon Bridge der sjåføren deres venter og kjører til Can Tho hvor dere overnatter. Lunsj er inkludert, middag ordnes på egen hånd.
Overnatting i Can Tho

Dag 4 Cai Rang flytende marked, Ho Chi Minh city
Frokost. I dag fortsetter dere å utforske området med båt på Mekong elven. Først til markedet i Cai Rang, et av Asias største gjenværende flytende marked. Det er trangt om plassen når hundrevis av små båter samles for salg av frukt og grønnsaker hovedsakelig. Videre på elven med besøk til en liten nudel bedrift samt en frukthage, før dere ankommer bryggen i Ninh Kieu hvor sjåføren vår venter og tar dere med tilbake til Ho Chi Minh City. Lunsj er inkludert underveis. Innsjekk på hotellet, middag på egen hånd.

Dag 5 Cu Chi-tunnelene
Frokost. En kjøretur ca. 60 km fra Saigon tar dere til de berømte Cu Chi-tunnelene. Et utrolig nettverk av tunneler under bakken der Viet Cong motstandsfolk gjemte seg og kjempet mot amerikanerne under Vietnamkrigen. Dere har mulighet til å gå ned i tunnelene, men ingen ide om du har litt klaustrofobi. Tilbake til Ho Chi Minh og dere har resten av dagen på egen hånd. Lunsj og middag ordnes på egen hånd.

Dag 6 Avreise fra Ho Chi Minh
Frokost på hotellet før transfer til flyplassen. Fly videre eller forlengelse av oppholdet?
Legg gjerne inn ekstra netter i Ho Chi Minh eller velg å fortsette med en av våre andre turer i Vietnam, eller andre nærliggende land. Vi hjelper deg gjerne med forslag.

Legg gjerne inn ekstra netter i Ho Chi Minh eller velg å fortsette med en av våre andre turer i Vietnam, eller andre nærliggende land. Vi hjelper deg gjerne med forslag.

Inkludert

• 4 netter i del av dobbeltrom på godt hotell med sentral beliggenhet i Ho Chi Minh
• 1 natt i del av dobbeltrom på godt turistklasse hotell i Can Tho
• Daglig frokost
• 1 lunsj og 1 middag
• Beskrevne transfers
• Sightseeing i egen bil med sjåfør.
• Inngangsbilletter til severdighetene
• Egen engelsktalende guide.

Kan bestilles mot tillegg
• Enkeltrom
• Tilleggsprogram.
• Videre reise fra Ho Chi Minh etter avsluttet program
• Visum til Vietnam hvis man skal oppholde seg i landet mer enn 15 dager (gjelder norske statsborgere)
• Avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring.

Ikke inkludert
• Øvrige måltider
• Drikke til maten
• Eventuelle flyplassavgifter
• Tips til guide og sjåfør

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 468Høydepunkter i Ho Chi Minhfra 6 595Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Reise t/r Vietnam, flyskatter og visum (over 15 dager) ikke inkludert.
NB! Tillegg rundt nyttår.

Med forbehold om eventuelle pris-, valuta- og programendringer.

Fakta

Individuelt program i Vietnam
6 dager
Lokal engelsktalende guide
Gode hoteller
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Ho Chi Minh