By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Vietnams fascinerende hovedstad er en av Sørøst-Asias "må se"-destinasjoner. Byen byr på flere historiske steder, fantastiske kafeer og restauranter og kanskje Asias beste shopping. På vår «Hanoi Highlight» vil du sammen med din lokale guide og sjåfør oppleve severdigheter, lyder, lukter og kultur i Vietnams moderne hovedstad. Du opplever byens levende, turbulente historie og lærer om onkel Hos arv, som lever videre i denne spennende byen.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Hanoi Transfer til hotellet i sentrum, spasertur i gatene med guide.
Dag 2 Hanoi Heldags sightseeing i Hanoi.
Dag 3 Hanoi Dagen på egen hånd. 
Tilleggsprogram: Ettermiddags cyclo-tur i Hanois gater. Halvdags markedsbesøk og kokkekurs, Streetfood og gatemarked.
Dag 4 Hanoi Transfer til flyplassen.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Hanoi M
Transfer til hotellet ved ankomst Hanoi flyplass. Hvis man får tid blir det en spasertur i de gamle bygatene sammen med guiden. Dere føler raskt den behagelige atmosfæren i byen, og besøker et tradisjonelt Hanoi-hus på Ma May Street som har blitt omgjort til et lite museum.

Alternativt tilleggsprogram: Sen ettermiddag vil guiden tar dere med på en spennende cyclo-tur rundt i Hanois gater. En perfekt måte å se den gamle franske arkitekturen og oppleve det travle livet i Hanoi.

Dag 2 Hanoi F/L
Frokost på hotellet før en innholdsrik dag med severdigheter begynner. En naturlig start er Ho Chi Minhs mausoleum (ikke åpent hver dag) og hans beskjedne hus i den vakre parken like i nærheten. Én pilar-pagoden og det eldgamle Litteraturtempelet der Vietnams første universitet lå, samme sted som Alteret for konfutsiansk tilbedelse ble etablert i 1076 e. Kr. Så serveres lunsj i en nydelig restaurert fransk villa. Om ettermiddagen besøkes det moderne og flotte etnologiske museet som gir et godt inntrykk av alle de forskjellige minoritetene i Vietnam, og deretter en liten spasertur langs gaten Hoang Hoa Tham der lokalbefolkningen selger tradisjonelle bonsaitrær og blomster. Tilbake til hotellet og dere har kvelden på egen hånd.

Dag 3 Hanoi F
Dagen er fri til egne streiftog i denne idylliske byen, men vi har forslag til program om du ønsker.

Dag 4 Hanoi F
Dere har rommet frem til kl. 12.00. Kanskje blir det en kort spasertur gjennom den gamle bydelen for siste shopping. The Old Quarter har mange små sjarmerende butikker med salg av håndverk, silke, lakkarbeider, lykter og mye mer. Transfer til flyplassen er inkludert.

Programmet kan gjerne kombineres med et eller flere av våre andre program i Vietnam, f. eks programmet Sapa og Bac Hacruise i Halongbukta eller badeferie i Vietnam. Vi hjelper deg gjerne med forslag!

Inkludert

•  Transfer tur/retur flyplassen
•  3 netter i del av dobbeltrom på hotell (superior, deluxe eller luxury standard)
•  Måltider som beskrevet. F Frokost L lunsj, M middag
•  Inngangsbilletter til severdighetene
•  Cyclo-tur
•  Engelsktalende guide
• Privat bil med sjåfør.

Kan bestilles mot tillegg
• Fly t/r Norge-Vietnam
• Tilleggsprogram
•  Enkeltrom
•  Videre reise fra Hanoi etter avsluttet program

Ikke inkludert
•  Drikke til inkluderte måltider
•  Tips til guide og sjåfør

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 461Hovedstaden Hanoi Fra 3 795Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly t/r Vietnam, flyskatter og visum (over 15 dager) ikke inkludert.

NB! Tillegg rundt nyttår.

Med forbehold om pris-, valuta- og programendringer.

Fakta

Individuelt program i Vietnam
4 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Gode hotell, del av dobbeltrom med frokost
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Hanoi