By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Kerala er en delstat i sydvestre India, helt annerledes enn de velkjente reisemålene i nord. Kochi er spredt over øyer og nes og har en fantastisk beliggenhet mellom Arabiahavet og Backwaters (benevning på et enormt ferskvannsområde). Fjellene i området kalles ofte Kardemommefjell ettersom klimaet er ideelt for krydder og te. Fremdeles er byen sentrum for krydderhandel og de herligste dufter slår i mot deg. Kochi var på sitt viktigste en del av handelsruten mellom Europa og Kina. I det populære naturreservatet Periyar kan vi se elefanter og andre ville dyr og fugler komme til innsjøen for å drikke. I Kumarakom som ligger på den sørlige kysten av India, stiger du om bord i husbåten og overnatter. Fiskerlandsbyen Mararikulam utstråler en gammeldags sjarm. Her kan du nyte late dager på stranden, sykle eller drive vannsportaktiviteter.

 

Detaljert program

Dag 1
Ankomst Kochi, transfer fra flyplassen til hotellet.

Dag 2
Frokost på hotellet. Sightseeing i Kochi. Det hollandske palass, bygget av portugisere på 1500-tallet og ombygget av hollendere på 1600-tallet. Imponerende veggmalerier. Den jødiske synagogen ligger i gangavstand fra palasset. Fritid til krydderinnkjøp. Kathakali Dance Performance om kvelden hvor du også får være med å se kostyme- og sminkeforberedelsene. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Kochi.

Dag 3
Frokost på hotellet. Avreise med bil til naturreservatet Periyar. Innsjekk på hotellet. Lunsj og middag inkludert. Overnatting i Periyar-reservatet.

Dag 4
Frokost på hotellet. Båttur på Lake Periyar. Er du heldig kan du se hjort, bøffel og elefanter beite på slettene ned mot vannet. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Periyar-reservatet.

Dag 5
Frokost på hotellet. Du fortsetter til Kumarakom med bil. Her bor mennesker som i hovedsak lever av fiske. Strendene er «kantet» med kokspalmer som er det mest typisk treet i Kerala. Innsjekk på hotellet. Lunsj og middag på egenhånd. Overnatting i Kumarakom.

Dag 6
Frokost på hotellet. Så går du om bord i husbåten hvor du også skal tilbringe natten. Båten går sakte gjennom Backwaters vannveier før dere ankrer opp for natten. Om bord finnes to «dobbeltrom» med dusj og toalett. Frokost, lunsj og middag er inkludert om bord.

Dag 7 - 13
Frokost om bord før du går i land hvor sjåføren venter og kjører til Mararikulam. Innsjekk på hotellet hvor du bor i seks netter. Byen er sjarmerende og atmosfæren avslappet. Ideell for sykling eller om du heller foretrekker å nyte dagen på stranden.

Dag 14
Frokost på hotellet før transport til flyplassen.

Inkludert

• Engelsktalende lokale guider
• Egen bil med sjåfør
• Inngangsbilletter
• Beskrevet innenlands reise
• Hotell og husbåt; del av dobbeltrom, med frokost

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 437Kerala - et annerledes Indiafra 12 095Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til India ikke inkludert.

Fakta

Individuell reise India
14 dager
Engelsktalende lokale guider og egen bil med sjåfør
Beskrevet innenlands reise
Overnatting på hotell og husbåt

Reisemål:
Kochi, Periyar, Kumarakom, på husbåt og til Mararikulam