Skip to main content

Smaken av nye Gamle Oslo

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 10.30
Spesialpris for innehavere av Aftenpostens A-kort
Fra Tøyen via Enerhaugen til Gamlebyen

Søk

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.095 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.195 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Program

  • Gamle Oslo er ikke bare den bydelen med lengst historie, men også den med de tydeligste kontrastene. Her finner vi gamle bygårder, spennende butikker og historiske parker tett på supermoderne Sørenga og Barcode. Legg til innbyggere fra hvert hjørne av verden og du får en mangfoldig og levende bydel.

    Vi møtes og starter vandringen vår på innholdsrike Tøyen torg, som har gått gjennom store endringer de siste årene. Turen går videre via historiske Enerhaugen til Klosterenga, en lite kjent perle med sine spennende skulpturer og installasjoner. Turen ender i Gamlebyen, hvor gamle Oslo vokste frem for 1000 år siden. . Underveis stopper vi som vanlig og blir servert småretter for en smak av nye Gamle Oslo.

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
18/6Smaken av nye Gamle Oslo21 195,-Bestill