By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

I det røffe høylandet langt nord i Vietnam ligger en av Asias best bevarte hemmeligheter – Sapa. Her, i en idyllisk dal bortgjemt fra den moderne verden, er livet som det har vært i hundrevis av år. Et besøk her, kombinert med en eventyrlig reise til Bac Has tradisjonelle markeder, er virkelig en reise tilbake til en svunnen kultur.

The Victoria Express Train tar oss med på en 10-timers togtur fra Hanoi til Lao Cai og går seks ganger i uken. Toget tar kun 48 passasjerer og har komfortable sitteplasser, en spisevogn og to kategorier luksuriøse sovevogner. Hver sovevogn har fem førsteklasse superior-kupeer (4 sengeplasser) og 2 deluxe-kupeer (2 køyer), alle med airconditioning, bagasjerom, toaletter og store vinduer.

Program i sammendrag

Dag 1 Sen togavgang fra Hanoi til Lao Cai (torsdag).
Dag 2 Ankomst Lao Cai og videre med bil til Sapa. Lett trekking i Sapa til lokale landsbyer. Frokost og pikniklunsj inkludert.
Dag 3 Tid til egne streiftog i Sapa. Frokost inkludert.
Dag 4 Søndagsmarked i Bac Ha. Transport til togstasjonen i Lao Cai for retur til Hanoi med nattog. Frokost inkludert.
Dag 5 Ankomst Hanoi. Transport til hotellet.

 

Detaljert program

Dag 1 Hanoi – Lao Cai (torsdag)
Transport til jernbanestasjonen med egen sjåfør. Sent om kvelden (kl 21.55) går toget ”Victoria Express” fra Hanois sentrale jernbanestasjon. Ferden går gjennom natten nordover til Lao Cai nær grensen til Kina.

Dag 2 Lao Cai – Sapa (fredag)
Ankomst Lao Cai tidlig om morgenen, kl. 06.30. Du blir møtt på stasjonen og turen går videre ca. 45 minutter til Victoria Sapa Hotel for innsjekking. Underveis kan du nyte den spektakulære utsikten fra veien som slynger seg oppover i risterrasseskråningene. Frokost ved ankomst. Etter frokost blir det lett trekking ca. 6 km ned i dalen til landsbyene Ta Van og Lao Chai der minoritetsfolkene H’Mong, Red Dao og Giay-folket bor. Dette er den eneste landsbyen i Sapa-området hvor det bor folk i dag. Pikniklunsj underveis! Transport tilbake til Sapa med bil. Middag på egen hånd.

Dag 3 Sapa (lørdag)
Frokost. Dagen i dag er fri til egne streiftog i det vakre området. Vi anbefaler et besøk til Sapa-markedet der Red Dao, Black H'mong og andre minoriteter samles for å selge sine broderier, sølvtøy og håndverk og for selv å gjøre innkjøp. Lunsj og middag på egen hånd.

Dag 4 Sapa – Bac Ha – Lao Cai - Hanoi (søndag)
Frokost på hotellet før det blir transfer til Bac Ha for å besøke markedet (søndager) som er et av de mest fascinerende markeder i denne regionen. Her vil du møte mange forskjellige minoriteter inkludert Lo Lo, Giay, Flower H mong og Nung for å nevne noen. Transport tilbake til Lao Cai by hvor du har mulighet for å slappe av på et enkelt hotell nær jernbanestasjonen før kveldsavgang (kl 20.45) med toget tilbake til Hanoi. Lunsj og middag på egen hånd.

Dag 5 Hanoi
Tilbake i Hanoi tidlig om morgenen (kl 05.00) hvor din private sjåfør venter på stasjonen, transfer til ditt valgte hotell. Vi anbefaler å bestille rommet fra dagen før slik at du kan sjekke inn direkte ved ankomst. Ellers er normal innsjekkingstid fra kl. 14.00.
Toget fra Hanoi til Lao Cai går ikke hver dag og vi anbefaler derfor å reise fra Hanoi torsdag for å rekke markedet i Bac Ha søndager. Dette er en stor attraksjon.

Programmet kan gjerne kombineres med et av våre andre program i Vietnam, som f. eks Hovedstaden Hanoi eller Vietnam komplett.

Inkludert

• Engelsktalende guide etter ankomst Lao Cai til avreise Lao Cai
• Inngangsbilletter til alle beskrevne severdigheter
• Alle beskrevne transfers og togbilletter
• 2 netter på Victoria Sapa Hotel, superior rom
• 2 netter på nattog Victoria Express Train Hanoi – Lao Cai t/r. Superior standard, del i 4-sengskupe
• Beskrevne programinnslag
• 3 frokoster og 1 pikniklunsj

Ikke inkludert
• Tips til lokale guider
• Alle programinnslag utenfor det beskrevne programmet
• Enkeltrom

 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 464Sapa og Bac HaFra 6 695Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly t/r Vietnam, flyskatter og visum (over 15 dager) ikke inkludert.

Victoria Express Train er forbeholdt gjester på Victoria Sapa Hotel. Det er også mulig å bestille vanlig rutetog og bo på andre hotell.

Fakta

Individuelt program i Vietnam
5 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Gode hoteller
Togreise med Victoria Express
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Sapa og Bac Ha