By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

De idylliske strendene og øyene, de frodige fjellsidene, turiststrøkene med barer og butikker – og ikke minst – et av de beste kjøkkener i Asia og den berømte gjestfriheten. Thailand kalles ofte for ”smilets land”, og ikke uten grunn! Vi tilbyr deg reiser til bad og strandliv på Koh Samed og Koh Chang noen timer med bil og båt fra Bangkok, og til tre andre velkjente badesteder: Koh Samui, Krabi og Phi Phi. Flere av hotellene har et bredt underholdningstilbud, fra massasje og spa til golf og tennis og ikke minst, fantastiske strender.

Program i sammendrag

Koh Samed
Fra Bangkok er det 3 timer med bil og 40 minutter med båt til Koh Samed. Stedet er kjent for sine mange flotte strender. Sai Kaew, eller Diamantstranden, er den mest populære og den lengste av strendene her. Langs stranden finnes det et godt utvalg av koselige, små restauranter og et fåtall strandbarer. Førsteklasses sjømatrestauranter finnes også rundt på øya. Behagelig og rolige atmosfære preger øya, i tillegg til mulighet for ulike vannaktiviteter.

Reiseperiode: Fra midten av november - midten av april

Koh Chang
Koh Chang, eller elefantøya, er Thailands nest største øy. Drømmedestinasjon med hensyn til de mange flotte og rolige strendene som er omringet av krystallklart vann. Perfekt sted for dykking, snorkling, fisking og besøk til mange av de hyggelige øyene rundt. Fra Bangkok er det 5 timers biltur til havnen i Triet og derfra med båt over til Koh Chang. I stedet for transport med bil til havnen i Triet er det også mulig med fly fra Bangkok til Triet, derfra med bil til fergehavnen og båt over til øya.

Reiseperiode: November - februar. Mars, april og oktober er ok, men med mulighet for noe nedbør.

Hua Hin
Thailand er en sikker vinner i den norske folkesjela og har i mange år vært et av verdens mest populære reisemål. Hvorfor ikke slappe av på de milelange strendene ved kongens badeby Hua Hin? Etter en biltur på ca. tre timer sørover fra Bangkoks myldrende folkeliv, befinner du deg ved havet og kan gjøre deg klar til å bli skikkelig bortskjemt. Den thailandske service, gjestfrihet og landets fantastiske kjøkken er verdenskjent. Hotellene står ikke tilbake for noe, og aktivitetsprogrammet – eller avslapning, om du vil – velger du selv. Enten du vil ri på elefanter, drive vannsport, få massasje og spa, sole deg, eller f. eks. spille golf og tennis.

Reiseperiode: November - februar. Mars, april og oktober er ok, men med mulighet for noe regn.

Phi Phi-øyene
Man kan reise til Phi Phi Island fra flere feriebyer i området, men vårt program er beregnet på ankomst Krabi. Øya er kanskje en av verdens mest eksotiske øyer og er av mange sett på som det ultimate ”sydhavsparadis”. Vakre strender og utrolige fjellformasjoner er hovedingrediensene. Ønsker du å snorkle eller drive med dykking, kajakk eller klatring i tillegg til å slappe av på en av de vakre strendene har du virkelig kommet til rett sted.

Reiseperiode: Desember - mars

Koh Samui
Er Koh Samui ditt Thailandsparadis? Øya ligger utenfor provinshovedstaden Surat Thani og er Thailands 3. største øy med en befolkning på over 50.000. Berømt for sine vakre sandstrender, korallrev, kokosnøtt-trær og store popularitet som feriedestinasjon. Enkelt tilgjengelig med fly fra Bangkok som passer sammen med din ankomst og avreise i Thailand. I motsetning til andre deler av sørlige Thailand er det varmt og relativt lite regn i området hele året bortsett fra november da mesteparten av regntiden foregår. Siden man jo er i tropisk strøk må man under oppholdet uansett regne med korte regnskyll som ikke varer så lenge.

Reiseperiode: Mars - september/oktober

Krabi
Krabi ligger på vestkysten av Thailand mot Andamanhavet og er en av landets absolutt mest populære feriedestinasjoner med sine idylliske strender. Området er også populært for klatrere, men også andre eventyrere, båtfolk, snorklere og dagsturister fra Phuket. I tillegg til Phuket er det ikke langt til Phi Phi og andre kjente destinasjoner.

Reiseperiode: Desember - mars

Detaljert program

Vi har plukket ut noen hyggelige hotell som vi bruker for våre gjester. Det finnes flere alternativer enn de som er beskrevet nedenfor. Ta kontakt, vi kan ordne det meste.

Koh Samed:

Le Vimarn Cottage & Spa ****
En unik resort i boutiquestil danner den perfekte rammen for et idyllisk opphold. Hotellet ligger med utsikt over den stille og fredelige stranden og bukten. På hotellet er det mulighet for egne private bungalower, alle med balkonger, noen med eget utendørs spa! Bungalowene er plassert rundt stedets basseng. Her finnes det et spa og en restaurant som tilbyr en meget interessant og omfattende meny. Le Vimarn tiltrekker seg sofistikerte og kresne internasjonale gjester år etter år. Et drømmested du garantert vil huske for alltid!

Paradee Resort ***** Gjemt bort på den hvite, vakre sandstranden Ao Kiew Beach på sørspissen av Koh Samet ligger Paradee Resort, den kresne reisendes paradis. Sin idylliske beliggenhet ved sjøen suppleres av luksuriøse femstjerners fasiliteter og en upåklagelig service. Hvis det er bortgjemt luksus du leter etter, er Paradee Resort stedet. Paradee er kjent for sin ro og \"bort-fra -alt\"-sted. 40 luksuriøse villaer, alle med fantastisk utsikt over frodige, tropiske hager, eller hvite sandstrender. Villaene er stilfullt innredet i naturlige materialer som tre, rotting og de rike nyansene av thaisilke. Privat basseng med boblebad finnes i de fleste av villaene.
   
Koh Chang:

Centara Koh Chang Tropicana *** Ligger på den naturskjønne vestkysten av øya og på den uberørte stranden Klong Prao. Hotellet har et utvalg av fasiliteter som appellerer til par og familier, med blant annet svømmebasseng med utsikt mot stranden, barnebasseng og et tredje basseng med vannsklie. Hotellet ligger en 20-minutters kjøretur fra bryggene, der gjestene går i land fra fastlandet. Rundt hotellet finnes det attraksjoner som skogsstier, fosser, et fiskevær og en elefantcamp.

Krabi:
Centara Grand Beach Krabi Resort **** Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi ligger rett på stranden ved den bortgjemte bukten Pai Plong, ikke langt fra det viktigste ferieområdet Ao Nang. Resorten har en 500 meter lang strand med flott utsikt over frodige kalksteinformasjoner som karakteriserer denne vakre delen av Sør-Thailand. Anlegget ligger 45 minutter fra Krabi Airport, og bare noen få minutters kjøring fra byen Ao Nang, med sitt omfattende utvalg av butikker, barer og restauranter. Anlegget er ideelt for par og familier, med et godt utvalg av romslige romtyper. Fasiliteter som SPA Cenvaree, et treningssenter og et PADI dykke-og vannsportsenter. Profesjonell barneklubb og lekeplasser er også tilgjengelig, samt svømmebasseng for både store og små.

Thailand - Krabi - Centara Grand Beach Krabi Resort


Koh Samui:

Nora Beach Resort & Spa, Samui **
Nora Beach Resort & Spa er med sitt vennlige personale og sin unike atmosfære med på å gjøre reisen perfekt. Nora er oppkalt etter den tradisjonelle mystiske dansen fra det sørlige Thailand. Anlegget har en spektakulær beliggenhet i åssiden, med utsikt over en bortgjemt bukt like nord for den verdensberømte Chaweng Beach. Selv om hotellet er bare noen få minutter fra øyas flyplass og en kort kjøretur fra sentrale Chaweng, er Nora bortgjemt og privat, ved en liten landsby og omringet av en frodig hage. Av de mange fasilitetene kan vi nevne svømmebasseng, treningssenter, spa, boblebad, bassengbar og restaurant med både vestlig og tradisjonell thaimat.

swimming_pool-01.jpg

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie ThailandCentara Grand Beach Resort & Villas Krabi ligger rett på stranden ved den bortgjemte bukten Pai Plong, ikke langt fra det viktigste ferieområdet Ao Nang. Resorten har en 500 meter lang strand med flott utsikt over frodige kalksteinformasjoner som karakteriserer denne vakre delen av Sør-Thailand. Anlegget ligger 45 minutter fra Krabi Airport, og bare noen få minutters kjøring fra byen Ao Nang, med sitt omfattende utvalg av butikker, barer og restauranter. Anlegget er ideelt for par og familier, med et godt utvalg av romslige romtyper. Fasiliteter som SPA Cenvaree, et treningssenter og et PADI dykke-og vannsportsenter. Profesjonell barneklubb og lekeplasser er også tilgjengelig, samt svømmebasseng for både store og små.På forespørselBestill reise

Foto: Six Senses Hua Hin

Fakta

Individuelt program i Thailand
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål: Velg mellom Koh Samed, Koh Shang, Hua Hin, Phi Phi, Koh Samui eller Krabi