By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Mange fascineres av storbyens intense tempo, mens andre dykker dypere ned i den nyere og eldre historien. I tillegg til flotte hoteller midt i bykjernen finner man også spennende kultur, et hektisk båtliv på Chao Praya-elva og i de mange templene er det også mulighet for å finne seg selv!

Vi har satt sammen en liten pakke der du blir hentet på flyplassen og blir tatt med til hotellet. Litt sightseeing kan være greit, så får du en oversikt over byen. Programmet kan fint kombineres med en av våre pakker ”Thailandske strender”, enten i forkant eller på vei hjem.

Detaljert program

Dag 1
Ankomst Bangkok flyplass. Transfer til hotellet. Resten av dagen til egen disposisjon.

Dag 2
Frokost på hotellet. Dagen starter med et besøk til Det kongelige palass – Grand Palace. Deretter til Dusit-hallen (begravelseshallen) og det berømte Wat Phra Kaew-tempelet med Smaragdbuddhaen. Lunsj på en lokal restaurant. Etter lunsj blir det båttur på den travle Chao Phraya-elven og på kanalene med vannmarkedene. Vi gjør et stopp ved Wat Arun, soloppgangens tempel. Tilbake på hotellet på ettermiddagen. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 3
Etter frokost. Programmet er over.

 

Inkludert

Inkludert
• Transfer, hotellovernattinger med frokost.
• Program i følge programmet.
• Engelsktalende guide.
• Inngangsbilletter.
• Beskrevne måltider.

Ikke inkludert
• Måltider utenfor programmet.
• Tips til guide og sjåfør.
• Enkeltromstillegg.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 447Hovedstaden BangkokFra 3 745Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum ikke inkludert.

Fakta

3 dager
Hotell (3-4-stjerner)
Transfer fra flyplass
Lokal engelsktalende guide
Måltider nevnt i programmet

Reisemål: Bangkok