By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

På vestkysten av Myanmar, ut mot Bengalbukten, ligger stranden Ngapali med sin vakre puddersand. Stranden blir regnet som en av Asias fineste strender. Badeferie i Myanmar er nok litt mindre vanlig for oss nordmenn, men her er strendene minst like vakre og hvite som i nabolandet Thailand.

Program i sammendrag

I Ngapali Beach kan du virkelig finne roen og la alle de mektige inntrykkene fra rundreisen i landet synke inn. Lokalbefolkningen lever side om side med turistene, og de dovne stranddagene blir krydret av lokale fiskebåter som kommer inn med dagens fangst, stolte burmesiske kvinner på vei til tempelet med store blomsterkurver på hodet, og bonden som rusler langs vannkanten med sin okse og kjerre. For litt variasjon kan du  f. eks leie sykkel og tråkke ut til en nærliggende fiskelandsby eller til et av de små, lokale kunstgalleriene. Eller du kan leie en båt og dra ut for å snorkle. De flotte hotellene ligger under palmene rett på stranden, et steinkast fra det krystallklare havet. Og langs det hullete lappeteppet av en landevei bak hotellene, finnes flere familiedrevne, små restauranter som serverer den deiligste sjømat.

Beste reiseperiode: Oktober til mars

Detaljert program

Amata Resort & Spa **** Amata Ngapali Beach Resort strekker seg langs kysten av Ngapali og er et svært hyggelig resort og et perfekt sted for fred og ro. Amata Resort & Spa ligger nær den herlige landsbyen Mya Pyin og rett på den deilige, hvite sandstranden. Hotellet er omringet av en tropisk hage og rommene er lekkert dekorert i asiatisk stil. Ulike aktiviteter som fiske, båtliv, brettseiling, kajakk og snorkling finnes lett tilgjengelig. Utmerket service og hyggelig personale gjør at gjestene kan slappe av og nyte oppholdet.
   
Hotel Bayview **** Strandhotellet er et nydelig boutiquehotell med 45 deluxe bungalower og rom, inkludert suiter som alle enten ligger direkte på stranden eller i en vakker, eksotisk hage under utallige palmer. Nyt ferien rundt svømmebassenget i en avslappet og rolig atmosfære, mens du leser en bok eller bare lytter til syngende fugler mens du blir servert drikke av den hyggelige betjeningen. Deilig mat, enten det er burmesiske eller internasjonale retter, kan nytes på en av restaurantene på hotellet.

Myanmar, Bayview Hotel

Hotel Thande Ngapali **** Thande Beach Hotel har 46 deluxe bungalower og 24 standardrom med air conditioning. De fleste rommene har private terrasser med utsikt over Bengalbukta. De er innredet elegant med polert teak og rottingmøbler. Hotellet ligger på stranden og ca. 15 minutters kjøring fra Mazin (Thandwe) Airport.

Myanmar - Thande Hotel - View to ocean from decking

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie Myanmar På forespørselBestill reise

Fakta

Individuelt program i Myanmar
Velg antall dager selv
Fly Yangon - Ngapali t/r
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål: Ngapali

Pris fra: på forespørsel

Valgfri startdato: