By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Langs kysten av Vietnam finnes det mange badesteder, landet har et variert og flott kystlandskap. Fra hyggelige og historiske Hoi An i det sentrale Vietnam, til livlige Nha Trang, rolige og familievennlige Phan Thiet i sør og den sjarmerende og rolige øya Phu Quoc. Felles for stedene er lange, hvite sandstrender og hyggelige småbyer med restauranter og kafeer. Kombiner gjerne din badeferie med en spennende rundreise, før, under eller etter. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Program i sammendrag

Hoi An
Langs den sentrale sørkysten av Vietnam finner du Hoi An. Hoi an er best kjent som en historisk og romantisk liten by med sine pittoreske gater. I Hoi An finner du noen av Vietnams beste silkebutikker, kunstgallerier og håndverksbutikker, samt mange gode restauranter med deilige, lokale retter. Bare 5 kilometer øst for den sjarmerende gamle byen Hoi An finner du stranden Cua Dai. Stranden er lang, hvit og har krystallklart, blått vann. Langs stranden finner du en lang strekning av vakre piletrær. Tidlig om morgenen er fiskerne i landsbyen ute i sine tradisjonelle, malte trebåter for å få tak i dagens fangst.

Beste reiseperiode: Mars/april til september

Mui Ne (Phan Thiet)
18 mil nord for Ho Chi Minh finner du den stille og rolige lille kystbyen Mui Ne. Mui Ne er kjent for sine lange, hvite og grunne sandstrender, bølgeformede klipper og de mange kokoslundene. I området finnes det flotte røde og hvite sanddyner, perfekte som postkortmotiver. Sanddynene og landskapet rundt Mui Ne-stranden gjør det til en stor attraksjon for ekstremsport. Mui Ne er en liten strandby, men fullpakket med sjømatrestauranter, kafeer, vannsport og natteliv. Det er et perfekt sted å hvile seg for et par dager og muligheter til å ta del i et godt utvalg av aktiviteter.

Beste reiseperiode: Desember til mai

Nha Trang
40 mil nord for Ho Chi Minh finner du det livlige badestedet Nha Trang. Med 7 km hvit sandstrand sier det seg selv at Nha Trang er perfekt til sol og bad. I tillegg er Nha Trang et naturlig sted for vindsurfing, havkajakk, bølgebrett, seiling og et ypperlig sted til å dykke eller snorkle. Her er det fine muligheter for å leie sykkel og sykle til de koselige landsbyene i nærheten. Utenfor Nha Trangs vakre skjærgård finner du tusenvis av øyer som er mulig å besøke med båt. I Nha Trangs livlige sentrum finner du butikker, restauranter og mange koselig kafeer.

Beste reiseperiode: Januar til slutten av juli

Phu Quoc
Som en liten og eksotisk perle i havet mellom Vietnam og Kambodsja ligger Phu Quoc. Isolert fra fastlandet er øya det perfekte stedet for deg som ønsker å slappe av på en fredelig strand, nyte solen og havet, litt unna den vanlige turiststrømmen. Phu Quoc er mindre utbygd enn andre badedestinasjoner i Vietnam, men har allikevel et godt utvalg av aktiviteter. Snorkling, fridykking og fisking er de mest populære vannsportene her, men det er også gode muligheter for å prøve vannscooter, seiling og til og med blekksprutfiske. Duong Dong er øyas største sted, en fiskelandsby med en liten havn og elven som renner gjennom. Midt i sentrum finner du det livlige markedet, vel verdt et besøk.

Beste reiseperiode: Fra midten av november til midten av mai

 

Detaljert program

Vi har plukket ut noen hyggelige hotell som vi bruker for våre gjester. Det finnes flere alternativer enn de som er beskrevet nedenfor. Ta kontakt med oss, vi kan ordne det meste.

Hoi An: Palm Garden Resort ****
I hagen til Palm Garden Hotel finnes det over 400 arter av palmer og planter, og hotellet ligger rett ved sandstranden Cua Dai. Hotellet har eget helsestudio, tennisbane, mulighet for leie av sykler, spaavdeling og to restauranter. Hotellet har sin egen private strand med solsenger og parasoller. Hotellet er perfekt for barnefamilier med egen barneklubb, flott bassengområde og en stor hage. Det er kun 4 km inn til sentrum av Hoi An med mange restauranter, underholdning og butikker, i tillegg til restaurantene som ligger rett over gaten for hotellet.

Palm Garden Hotel - hage

Mui Ne: Victoria Phan Thiet ****
Et flott boutique-hotell med vennlig personale, smakfulle bungalower plassert rundt en eksotisk hage, og rett ved en fantastisk strand. Fra hotellets svømmebasseng kan du nyte en flott utsikt over havet. De 57 koselige bungalowene har store bad, utendørs dusj og en romslig terrasse som vender mot havet. Alle bungalowene er innredet i lyse farger og med tradisjonelle møbler.

15.jpg

Nha Trang: Sunrise Beach Hotel & Spa
Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa er det eneste hotellet i Nha Trang i kolonistil. Dette firestjerners hotellet ligger idyllisk til i hjertet av Nha Trang, bare noen skritt fra stranden og i gangavstand til restauranter og butikker. Sunrise Nha Trang har 120 rom med balkong og nydelig utsikt over Nha Trang Bay. Nyt tiden ved hotellets utendørs svømmebasseng eller i en av de tre restaurantene med vietnamesisk, japansk og internasjonal mat

Phu Quoc: La Veranda Resort *****
Hotellets stil minner om et fransk herskapshus ved kysten med en vakker tropisk hage rett ved stranden. Dette luksuriøse feriestedet og boutiquehotellet kan skilte med store terrasser med vidstrakt utsikt, ideelt for par på bryllupsreise, spaferier eller familieferier.

7.jpg

Se film fra La Veranda her!

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Badeferie VietnamPå forespørselBestill reise

Hovedbilde er fra Victoria Phan Thiet Resort i Mui Ne

Fakta

Individuelt program i Vietnam
Velg antall dager selv
Transfer t/r flyplass og hotell
Valgfritt antall netter på hotell m/frokost

Reisemål:
Velg mellom Hoi An, Mui Ne (Phan Thiet), Nha Trang eller Phu Quoc