By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Den mystiske og spektakulære naturen i Halongbukta har mange av oss sett på bilder. Her finnes tusenvis av øyer i underlige formasjoner og med utallige grotter, omkranset av et smaragdblått hav ispedd flytende landsbyer. Fra en båt av internasjonal standard og med komfortable lugarer nytes dette naturlige underverket på en perfekt måte.

Detaljert program

Dag 1 Hanoi, Halongbukta
Tidlig avreise fra hotellet til Halongbukta i egen bil med guide og sjåfør. En ca. 3 timer lang kjøretur tar dere med på en reise gjennom de rike jordbruksområdene i Red River Delta. Dere ser bønder jobbe på rismarkene med plog og vannbøfler, og vietnamesisk landsbyliv. Dere gjør stopp underveis og besøker b.la. et keramikkverksted. Når dere ankommer Halong Bay går dere om bord i trebåten, sjekker inn i lugaren og cruiset begynner. Båten kombinerer klassisk skjønnhet med moderne komfort og holder god standard. Det serveres lekker sjømat til lunsj mens båten cruiser utover blant sukkertoppfjellene. Man besøker en av de største og vakreste grottene i Halong Bay, Amazing Cave og har også en mulighet for et forfriskende bad, eller kanskje en tur i kano? Etter hvert ankres det opp for natten i en stille bukt og dere vil bli servert tradisjonell vietnamesisk middag.  
Overnatting på båten. Måltider: Frokost, lunsj, middag

Dag 2 Halongbukta, Hanoi
Det arrangeres Tai Chi på dekk ved soloppgang over bukten. Hvis Tai Chi ikke er av interesse kan du nyte en nylaget kopp kaffe eller te i en av solstolene på dekk mens du ser fiskerne komme inn med dagens fangst. Det serveres kun en enkel frokost. Etter frokost besøkes Hang Luon, en nydelig lagune omkranset av frodige fjell, som kun kan nås gjennom en trang tunnel med robåt. Tilbake i båten igjen serveres stor brunsj på vei tilbake til Halong. Guide og sjåfør tar dere i mot på brygga og kjører tilbake til Hanoi. Ankomst Hanoi ca. kl. 15.00.

Måltider: Enkel frokost og brunsj.

Viktig merknad: Dette er et eksempel på cruise i Halongbukta. Det finnes mange båter og program og pris kan variere noe. Type båt, program og pris kan bekreftes når vi har dato for når du ønsker å reise.

Inkludert

Inkludert
Transfer ved ankomst og avreise, én overnatting ombord med lunsj og middag (dag 1) og enkel frokost og brunsj (dag 2), og det beskrevne program med engelsktalende guide.

Ikke inkludert
Drikke til maten, måltider som ikke er beskrevet, visum til Vietnam hvis man skal oppholde seg i landet mer enn 15 dager (gjelder norske statsborgere), tips til guide og sjåfør, internasjonale og innenlandske flystrekninger, og avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Cruise i Halong BayPå forespørselBestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Reise t/r Vietnam, flyskatter og visum ikke inkludert.
NB! Tillegg rundt nyttår.

Fakta

Individuell reise Vietnam
2 dager
Cruise i Halongbukta
Transfer Hanoi - Halong t/r
Engelsktalende guide

Reisemål:
Halong BayDag 1 Hanoi - Halong
Dag 2 Halong - Hanoi