By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Å spise på gatene i Hanoi er en morsom opplevelse. Ikke bare vil smaksløkene hoppe av glede og tennene løpe i vann, men det å spise er kultur og en viktig del av dagliglivet til Hanois innbyggere. Sett deg ned på en av de utallige gatekjøkken-restaurantene og du vil bli møtt med deilig mat og vennlige smil. Sammen med en lokal guide får du i tillegg høre historien rundt de forskjellige rettene, hvilke ingredienser som brukes og mye mer. Du er garantert en uforglemmelig og litt annerledes opplevelse i Hanois beste gatematområder.

Program i sammendrag

• Lokal guide følger deg og ditt reisefølge rundt og vil lære deg om Hanois matkultur.
• Pho Cuon (ferske nudler) ved Truc Bach Lake
• Smake på vietnamesisk tradisjonell bryllupskake, Banh Com
• Bun Cha-lunsj
• Dong Xuan Market med snacks
• Kaffe på Café Pho Co med utsikt over innsjøen Hoan Kiem.

Detaljert program

Start kl.11.00. Turen begynner ved Truc Bach Lake i utkanten av gamlebyen. Sammen med den matinteresserte guiden din spaserer dere først til landsbyen Ngu Xa for en smak av Pho Cuon, ferske nudelruller. Herfra fortsetter dere til Hang Than-gaten for å se og smake Banh Com, den tradisjonelle bryllupskaken i Vietnam. Du inviteres inn på en lokal restaurant for å se kokkene i full sving på kjøkkenet og deretter for å spise den berømte lokale nudelretten: Bun Cha. Bun Cha er opprinnelig dagligmat for kystfolket, og hver region har sine egne oppskrifter og hemmeligheter. Deretter vandrer dere ned Dong Xuan-gaten med utallige boder og butikker, med alt fra husholdningsutstyr til klær og elektronikk. Dere gjør et kort stopp for litt lokal snacks. For å legge litt søtt til menyen anbefaler vi at du prøver den lokale spesialiteten frisk frukt servert i en kopp med knust is og kondensert melk. Turen ender med et besøk til en bortgjemt kafé med fantastisk utsikt over innsjøen Hoan Kiem. Her kan du prøve den lokale favoritten - “egg-kaffe”, eller kanskje en kald øl? Turen ender her og vi anbefaler deg å utforske andre steder i Hanoi, spør oss gjerne om forslag.

Programmet kan gjerne kombineres med et eller flere av våre andre program i Vietnam. Se oversikt over program i Vietnam her!

Inkludert

Inkludert i prisen
• Engelsktalende lokal guide
• Taxi fra hotellet til startpunktet for dagsturen.
• Drikke til måltidene (øl, juice eller mineralvann)

Ikke inkludert
• Retur transport til hotellet. Kan bestilles mot tillegg.
• Reise -/ avbestillingsforsikring.
• Tips til guide

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Hanoi street foodFra 825Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Flyreise t/r Norge og visum er ikke inkludert.

 

Fakta

Individuelt program i Hanoi
Heldagsprogram
Engelsktalende vietnamesisk guide
Program og måltider som beskrevet