By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Ho Chi Minh City (Saigon) er Vietnams dynamiske og pulserende storby i sør. På programmet står besøk til det tidligere presidentpalasset, Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret, i tillegg til markedsbesøk og en utflukt til de utrolige Cu Chi-tunnelene. Dere skal også ut på landsbygda, og opplever dette på den aller beste måten, nemlig fra sykkelsetet. Dere sykler mellom risåkre og inn i små landsbyer og får god anledning til å slå av en prat med lokalbefolkningen.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Ho Chi Minh Ved ankomst Ho Chi Minh blir du møtt av en engelsktalende, lokal guide og kjørt til hotellet. Dersom tiden tillater det kan dere ta en spasertur i de berømte gatene Dong Khoi (tidligere Rue Catinat) og Cong Kieu. Middag på en lokal restaurant.
Dag 2 Ho Chi Minh Byrundtur med det tidligere presidentpalasset, Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret, lunsj, krigsminnemuseet, China Town, vandretur gjennom markedet Binh Tay.
Dag 3 Ho Chi Minh Chu Chi-tunnelene, ettermiddagen på egen hånd.
Dag 4 Ho Chi Minh, Cai Be, Can Tho Sykkeltur fra Vinh Kim til Cai Lay, lunsj, bil til Tam Binh, sykling i området, buss til Can Tho, middag.
Dag 5 Can Tho, Ho Chi Minh Båttur til det flytende markedet Cai Rang, sykkeltur i området, lunsj, videre med sykkel til O Mon, transfer til Can Tho og videre buss tilbake til Ho Chi Minh (4 tim).
Dag 6 Avreise Ho Chi Minh Transfer til flyplassen. Programmet er avsluttet.

 

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Ho Chi Minh
Ved ankomst Ho Chi Minh blir dere møtt av deres lokale, engelsktalende guide og kjørt til hotellet. Litt avhengig av ankomsttiden kan dere ta en vandretur i hektiske Ho Chi Minh. Dere går i de berømte gatene Dong Khoi (tidligere Rue Catinat) og Le Cong Kieu, begge gater med fantastiske fotograferingsmuligheter. Om kvelden nyter dere velkomstmiddag på en hyggelig vietnamesisk restaurant.

Dag 2 Ho Chi Minh
På en byrundtur i dynamiske Ho Chi Minh, mange lokale kaller byen fortsatt for Saigon, får dere oppleve det tidligere presidentpalasset som nå er et museum. En kort spasertur tar dere med til den imponerende Notre Dame-katedralen, bygget mellom 1877-1883 i fransk kolonistil og det gamle postkontoret der portrettet av Ho Chi Minh fortsatt henger i hovedhallen. Dere nyter en autentisk vietnamesisk lunsj før dere besøker krigsminnemuseet for et levende innblikk i den amerikanske krigen sett gjennom øynene til lokalbefolkningen. Senere besøker vi pagoden Thien Hau i China Town. For å runde av dagen i Ho Chi Minh tar dere en spasertur gjennom det livlige markedet Binh Tay.

Dag 3 Halvdagstur til Cu Chi-tunnelene
Dere reiser ca. 60 km ut av Ho Chi Minh til de berømte Cu Chi-tunnelene. Et utrolig tunnelnettverk konstruert av vietnamesiske Viet Cong motstandskjempere og brukt til å kjempe mot amerikanerne under Vietnamkrigen. Dere kan selv bestemme om dere ønsker å stige ned i tunnelen der Viet Cong gjemte seg og kjempet. Tilbake til Ho Chi Minh City og resten av dagen er fri til egne aktiviteter. Ta en vandretur i gatene, gå på shopping eller nyt en avslappende vietnamesisk massasje.

Dag 4 Saigon, Cai Be, Can Tho
I dag drar dere fra Ho Chi Minh rundt kl. 07.00 og reiser til Vinh Kim hvor sykkelturen starter. Deres rute snor seg mellom frukthager og gårder, dette er en fantastisk måte å oppleve Mekong-deltaets liv på. Dere har piknik-lunsj i nærheten av Cai Lay før dere kjører til Tam Binh, et lite distrikt i nærheten av Can Tho. Om ettermiddagen sykler dere i to avslappende timer langs endeløse risfelt og gjennom vennlige landsbyer langs elvebredden. Bilen tar dere videre til byen Can Tho. Etter litt hvile og middag har dere tid til å vandre langs byens romantiske bryggekant.

Sykkeldistanse: Ca. 45 km Gradering: Moderat

Dag 5 Can Tho, Ho Chi Minh
Etter frokost tar dere en båt for å utforske det fargerike flytende markedet Cai Rang. Deretter er det tilbake på sykkelen langs landeveien der dere helt sikkert får mulighet til å slå av en prat med lokalbefolkningen. Nå har dere nok lært dere noen få vietnamesiske ord, så dette er en fin mulighet til å få praktisert dem. Dere spiser lunsj og fortsetter syklingen til O Mon. Dere blir kjørt tilbake til Can Tho og videre tilbake til Ho Chi Minh.

Sykkeldistanse: Ca 40 km Gradering: Moderat

Dag 6 Avreise Ho Chi Minh
Transfer til flyplassen for videre reise. Programmet er avsluttet. Hva med å avslutte med en av våre badepakker i Vietnam?

Inkludert

• Overnatting på hotell med frokost
• Cruise i Can Tho
• Sightseeing, transfers og tjenester som beskrevet
• Privat bil med air-conditioning
• Engelsktalende guide
• Inngangsbilletter
• Lunsj og middag som beskrevet
• Gode sykler og hjelmer
• Vann og frisk frukt på dager med sykling

Ikke inkludert
• Flybilletter og avgifter
• Måltider som ikke er spesifisert i programmet
• Reiseforsikring
• Tips til guider og sjåfører
• Personlige utgifter (klesvask, telefon, drikkevarer etc.)
• Alle andre tjenester som ikke er spesifisert i programmet

 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Ho Chi Minh og sykkeltur på landsbygdafra 7 195Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly t/r Vietnam er ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program Vietnam
6 dager
Engelsktalende vietnamesisk guide
Bil med sjåfør
Del av dobbeltrom med frokost
Cruise på Can Tho
God sykkel og hjelm
Program og måltider i følge program

Reisemål: Ho Chi Minh, Cai Be, Cai Tho