By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Den beste vietnamesiske maten får du servert på gaten i Ho Chi Minh-byen, men vet du egentlig hva som er godt og hvor du bør spise? La oss vise deg hva lokalbefolkningen spiser og hvor du finner den beste maten. Sammen med vår lokale guide tas du med på en perfekt introduksjon til byens hav av gatemat, som passasjer på motorsykkel eller med taxi.

Program i sammendrag

Denne kveldsturen vil gi deg en rask, morsom og meget velsmakende oversikt over Ho Chi Minh-byens (Saigon) beste gatemat. Du får et glimt av det lokale livet og får smake et utvalg retter i et lite nabolag som  har servert rimelig og velsmakende gatemat i nesten 30 år.
Du vil få smake typiske hverdagslige vietnamesiske retter, noen med en liten smak av Frankrike, noen med en smak av Kina og noen med en liten smak av Korea! Turen avsluttes med en typisk vietnamesisk dessert.

Denne turen er ment som en introduksjon slik at du lettere kan finne og prøve gatemat på egen hånd under resten av ditt opphold Ho Chi Minh-byen.

P.g.a rushtrafikken bruker vi normalt motorsykkel som tar deg raskere frem. Du sitter på passasjersetet bak (kjører ikke selv). Om du synes dette høres litt skummelt ut er det ikke vanskelig å bytte til normal taxi, vi justerer bare tiden for henting.
Turen starter kl. 17.30 og varer ca. 3 timer. Maks 8 personer i gruppen og forhåndsbooking er nødvendig. Det er også mulig å bestille turen som privat tur.

Se flere program i Vietnam her!

Inkludert

• Engelsktalende lokal guide
• Motorsykkeltransfer fra hotellet til startpunktet og tilbake er inkl hvis hotellet ligger innenfor distrikt 1 og 3.
• All mat, drikke til måltidene

Ikke inkludert
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Tips til guide

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Street food i Ho Chi Minhfra 465Bestill reise

Fakta

Individuelt program i Vietnam
3 timer
Lokal guide
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Ho Chi Minh-byen