By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Vietnams fascinerende hovedstad er en av Sørøst-Asias "må se"-destinasjoner. Byen byr på flere historiske steder, fantastiske kafeer og restauranter og kanskje Asias beste shopping. På vår «Hanoi Highlight» vil du sammen med din lokale guide og sjåfør oppleve severdigheter, lyder, lukter og kultur i Vietnams moderne hovedstad. Du opplever byens levende, turbulente historie og lærer om onkel Hos arv, som lever videre i denne spennende byen.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Hanoi, transfer til hotellet i sentrum, spasertur i gatene. Middag.
Dag 2 Frokost. Heldags sightseeing i Hanoi inkludert lunsj. Vanndukketeater om kvelden. Middag på egen hånd.
Dag 3 Frokost. Dagen på egen hånd. Ettermiddags cyclo-tur i Hanois gater.
Tilleggsprogram: Halvdags markedsbesøk og kokkekurs, Streetfood og gatemarked, Hanois flotte kunst, Cyclo-tur (Pedi-cab).
Dag 4 Frokost. Transfer til flyplassen.

 

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Hanoi
Transfer til hotellet ved ankomst Hanoi flyplass. Hvis man får tid blir det en spasertur i de gamle bygatene sammen med guiden. Du føler raskt den behagelige atmosfæren i byen, og besøker et tradisjonelt Hanoi-hus på Ma May Street som har blitt omgjort til et lite museum. Middag inkludert om kvelden.

Alternativt tilleggsprogram; Sen ettermiddag vil guiden tar deg med på en spennende cyclo-tur rundt i Hanois gatene. To og to blir man syklet rundt. En perfekt måte å se den gamle franske arkitekturen og oppleve det travle livet i Hanoi.

Dag 2 Hanoi
Frokost på hotellet før en innholdsrik dag med severdigheter begynner. En naturlig start er Ho Chi Minhs mausoleum (ikke åpent hver dag) og hans beskjedne hus i den vakre parken like i nærheten. Én pilar-pagoden og det eldgamle Litteraturtempelet der Vietnams første universitet lå, samme sted som Alteret for konfutsiansk tilbedelse ble etablert i 1076 e. Kr. Så serveres lunsj i en nydelig restaurert fransk villa. Om ettermiddagen besøkes det moderne og flotte etnologiske museet som gir et godt inntrykk av alle de forskjellige minoritetene i Vietnam, og deretter en liten spasertur langs gaten Hoang Hoa Tham der lokalbefolkningen selger tradisjonelle bonsaitrær og blomster. Som avslutning på dagen får du tilbud om å være med på en  vanndukketeater-forestilling. Dette er en unik vietnamesisk kunstform kombinert dukketeater, vannballett, og folkemusikk. Frokost og lunsj er inkludert. Middag på egenhånd.

Dag 3 Hanoi
Frokost på hotellet. Dagen er fri til egne streiftog i denne idylliske byen, men vi har forslag til program om du ønsker. Frokost er inkludert. Lunsj og middag på egen hånd.

Alternativt tilleggsprogram:
* Halvdags markedsbesøk og kokkekurs
* Hanoi streetfood og markeds tur.
* Hanoi Art tur.
* Cyclo tur i Hanois gater (Pedi-cab).

Dag 4 Hanoi
Frokost på hotellet. Du har rommet frem til kl. 12.00. Kanskje blir det en kort spasertur gjennom den gamle bydelen for siste shopping. The Old Quarter har mange små sjarmerende butikker med salg av håndverk, silke, lakkarbeider, lykter og mye mer. Transfer til flyplassen er inkludert.

Men, hvorfor ikke fortsette eventyret på noen av våre flotte avstikkere i Nord-Vietnam, Halong Bay for en dag, eller en kort flytur til Ho Chi Minh (Saigon) eller historiske Hue og vakre Hoi An ? Eller legge inn ekstra netter og se mer av Nord-Vietnam inkludert Sapa. Vi hjelper deg gjerne med forslag.
Programmet kan gjerne kombineres med et eller flere av våre andre program i Vietnam, f. eks programmet Sapa og Bac Ha.

Inkludert

•  Transfer tur/retur flyplassen
•  3 netter i del av dobbeltrom på hotell (superior, deluxe eller luxury standard)
•  daglig frokost, 1 lunsj og 1 middag
•  inngangsbilletter til severdighetene
•  cyclo-tur og billetter til vanndukketeater
•  engelsktalende guide, privat bil med sjåfør.

Kan bestilles mot tillegg
•  tilleggsprogram dag 3
•  enkeltrom
•  videre reise fra Hanoi etter avsluttet program

Ikke inkludert
•  drikke til inkluderte måltider
•  tips til guide og sjåfør

 

 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 461Hovedstaden Hanoi Fra 3 795Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly t/r Vietnam, flyskatter og visum (over 15 dager) ikke inkludert.

NB! Tillegg rundt nyttår.

Med forbehold om pris-, valuta- og programendringer.

Fakta

Individuelt program i Vietnam
4 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Gode hotell, del av dobbeltrom med frokost
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Hanoi