By-K.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg By K på Facebook! Følg By K på Instagram!
Bestill nyhetsbrev fra By K her:

Fornavn
Etternavn
E-post
KinaReiser
By K

Opplev sjarmerende Hanoi og det idylliske området rundt fra sykkelsetet! I tillegg blir det overnattingscruise på vakre Halongbukta. Få ting kan vel måle seg med å oppleve et nytt sted fra sykkelsetet. Man kommer tett på lokalbefolkningen, kjenner lukter og ser ting man ikke så enkelt får med seg fra bussvinduet. Dere sykler gjennom små landsbyer, stopper ved lokale markeder og nyter den vakre naturen. I dette programmet får du også med deg de viktigste severdighetene i Hanoi. Programmet passer for alle som er i normalt god form.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Hanoi Ved ankomst flyplassen i Hanoi blir dere møtt av en engelsktalende, lokal guide og kjørt til hotellet for innsjekking. Resten av dagen på egen hånd.
Dag 2 Hanoi Litteraturtempelet, Ho Chi Minhs mausoleum, Enpillarpagoden, innsjøen B52, lunsj, fangemuseet Hoa Lo, om ettermiddagen cyclo tur i Hanois gamle kvartaler, vanndukketeater.
Dag 3 Utsjekk av hotellet. Transport til Cau Khuat, der vi sykler gjennom naturreservatet Van Long. Etter lunsj sykler vi til landsbyen Kenh Ga og videre langs en liten elv. Transfer til hotell i Ninh Binh.
Dag 4 Sykling i Ninh Binh Sykling gjennom lokale landsbyer til Hoa Lu, en kort innføring i Vietnams historie, Dinh King-tempelet, sykling til Tam Coc, båttur på elva, lunsj, sykling til tempelet Bich Dong. Tilbake til hotellet sent om ettermiddagen.
Dag 5 Ninh Binh, Halongbukta Med bil til Halong Bay, ombordstigning på båten for cruise med overnatting, lunsj og middag.
Dag 6 Halongbukta, brunsj, retur til Halong by og videre til Hanoi for overnatting.
Dag 7 Transfer til flyplassen, programmet er avsluttet.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Hanoi
Dere blir ønsket velkommen på flyplassen av vår engelsktalende, lokale guide og kjørt til hotellet for innsjekking. Hanoi, Vietnams hovedstad, er en unik by med bulevarder kantet av trær, fransk kolonial arkitektur, fredfulle innsjøer og orientalske templer. Resten av dagen tilbringes på egen hånd.

Dag 2 Sightseeing i Hanoi
Dere starter utforskingen med et besøk til Litteratur-tempelet, Ho Chi Minhs Mausoleum og hans hus på stylter, Enpillar-pagoden og en interessant spasertur gjennom landsbyen Ngoc Ha for å se innsjøen B-52 (Huu Tiep Lake) hvor vraket fra et jagerfly fra 1972 fortsatt ligger i vannet. Etter lunsj blir det besøk til fangemuseet Hoa Lo, som ellers var kjent som "Hanois Hilton". Om ettermiddagen arrangeres det Cyclo tur gjennom Hanois fargerike gamleby med sine trange gater og alleer, sjarmerende butikker og unike arkitektur.

Dag 3 Hanoi, sykling i Ninh Binh
Etter frokost kjører vi sørover til Cau Khuat der dere setter dere på sykkelsetet og sykler 16 km gjennom det fantastiske landskapet i naturreservatet Van Long. Her stikker kalksteinsfjell dramatisk opp fra det stille vannet mens de de lokale padler rolig rundt. Etter lunsj sykler dere gjennom landsbyer og risfelt til landsbyen Kenh Ga. Du velger selv om du sykler videre, evnt. blir med i bilen.16 km langs bredden av en liten elv med vakker utsikt til tradisjonelle landsbyer. Bilen tar dere med til hotellet.

Sykkeldistanse: Ca. 45 km. Gradering: Lett.
Overnatting i Ninh Binh

Dag 4 Sykling i Ninh Binh
Etter frokost sykler dere gjennom lokale landsbyer og gårder til Hoa Lu, Vietnams tidligere hovedstad (968-1009). Her får dere en kort innføring i Vietnams historie og besøker tempelet over Dinh King. Så sykler dere til Tam Coc gjennom enda flere landsbyer. I en av dem blir dere rodd på den stille elven mellom rismarker og gjennom grotter. Dette området er kjent som "Halong Bay på land" og landskapet er fantastisk vakkert. Etter lunsj blir det en rolig sykkeltur (ca. 7 km.) gjennom landlige omgivelser til tempelet Bich Dong. Tilbake til hotellet sent om ettermiddagen.

Sykkeldistanse: Ca. 40 km. Gradering: Lett
Overnatting i Ninh Binh

Dag 5 Ninh Binh, Halongbukta
Etter frokost drar dere mot Halongbukta. Ved ankomst Halong går dere om bord i en trebåt for et cruise med overnatting. Landskapet og naturen i dette området er usigelig vakkert. Kalksteinstopper stikker opp fra det turkise vannet, øde strender, spennende grotter, flytende fiskelandsbyer og gjemte laguner er noe av det dere får oppleve. Båten har moderne komfort. Lunsj og middag er inkludert.

Dag 6 Halongbukta, Hanoi
Om morgenen får dere oppleve den vakre soloppgangen over bukta, og kan nyte en kopp med te eller kaffe mens dere observerer fiskerne i Halongbukta. En deilig brunsj serveres før dere cruiser tilbake til Halong by og videre til Hanoi.

Dag 7 avreise Hanoi
Transfer til flyplassen for hjemreise, eller går kanskje turen til alle reisemål i Vietnam? Vi kan f. eks anbefale å avslutte oppholdet med noen dager med sol og bad i Hoi An.

Sykkeldistansene kan i de fleste tilfeller justeres etter deres ønsker. Det er alltid transport tilgjengelig om man ikke orker mer.

Inkludert

• Overnatting på hotell med frokost
• Overnattingscruise i Halongbukta
• Sightseeing, transfers og tjenester som beskrevet
• Privat bil med air-conditioning
• Engelsktalende guide
• Inngangsbilletter
• Lunsj og middag som beskrevet
• Gode sykler
• Vann og frisk frukt på dager med sykling

Ikke inkludert
• Innenlands fly og innenlands flyplassavgifter
• Internasjonale flybilletter og avgifter
• Måltider som ikke er spesifisert i programmet
• Reiseforsikring
• Tips til guider og sjåfører
• Personlige utgifter (klesvask, telefon, drikkevarer etc.)
• Alle andre tjenester som ikke er spesifisert i programmet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Sykkelevetyr i nordlige Vietnamfra 8 595Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly t/r Vietnam er ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program Vietnam
7 dager
Engelsktalende vietnamesisk guide
Bil med sjåfør
Del av dobbeltrom med frokost
Cruise på Halongbukta med overnatting
Program og måltider i følge program

Reisemål: Hanoi, Ninh Binh, Halong Bay