Skip to main content

Historisk matvandring i Trondheim

Historisk matvandring i Trondheim
Ca. 4 timer - start kl. 11.00
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.395 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.495 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program

  • Trondheim - en verdensmetropol i hjørnet av Europa!

    Trondheims lange historie omfatter dramatiske branner, kriger og hungersnød, det er kroningsbyen og var vikinghøvdingenes mektigste sete. Innimellom de store historiske begivenhetene finner vi de menneskelige fortellingene, om pilegrimer, romanser, fine fruer, rike kjøpmenn og flittige studenter. Her er det historie på hvert gatehjørne!

    Denne vandringen går gjennom noen av byens sjarmerende veiter, vi stopper ved ærverdige Stiftsgården, rusler gjennom gatene i det gamle arbeiderstrøket Bakklandet, opplever Nidelven og Den Gamle Bybro. Selvfølgelig stopper vi ved den storslåtte Nidarosdomen og Erkebispegården – og underveis vil vår kunnskapsrike guide la oss smake på deilige, lokale delikatesser.

    Trøndelag kalles ofte for Norges matfat, og vi skal ta godt for oss. Det lønner seg å møte opp sulten!