Skip to main content

Urbant landbruk på Oslo øst

Mange av Oslos mest urbane og trafikkerte strøk var for ikke alt for lenge siden dyrket mark, og matfatet til byens stadig voksende befolkning. Dette er en spennende og viktig del av Oslos historie, og for den som vet hva man skal se etter, er det fortsatt mange spor fra tiden hvor selvberging og kort vei fra jord til bord var en del av hverdagen. På vår nyeste byvandring starter vi på Carl Berners plass og går sikksakk bort til Økern. Underveis ser og hører vi om hvordan byens fremvekst i rykk og napp endret landskapet for alltid, men kanskje ikke så brutalt som det først fremstår. Stikkord for turen er kortreist mat, livsviktige gartnerier, hagebyer og moderne dyrkingsforhold. Selvfølgelig blir det deilige matstopp underveis. 

Denne turen passer for alle som er nysgjerrige på byens eldre og nyere historie nord for Ring 2 og har lyst til å oppdage de små, vakre overraskelsene i et område mange er raske med å avfeie. 

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.195 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.295 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt.

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må avlyse avgangen p.g.a for få påmeldte, eller andre uforutsette hendelser vil man få tilbud om å utsete vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltakere er 8.

Avganger & priser

 

 

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
5/10Urbant landbruk på Oslo østMer enn 81 295,-Bestill