Skip to main content

Historie og mat fra Eikaberget mot sentrum

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 13.00
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort
Fra Ekeberg mot sentrum

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.095 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.195 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program

  • Vi beveger oss ikke så langt rent geografisk, men historisk sveiper vi over mange tusen års historie bare ved å se oss rundt. Fra fugleperspektiv ser vi utover byens nyeste bydel Bjørvika og får kontrasten til det som blir Oslos fremtid. Turen fortsetter nedover Ekeberg-skrenten, fortsatt med en fantastisk utsikt som har inspirert mang en kunstner, deriblant Edvard Munch. Men, historien beskriver også løsarbeidere, kriminalitet og elendige boforhold i dette området av Oslo. Så videre nedover mot Gamlebyen. Underveis stopper vi som vanlig på hyggelige, lokale spisesteder, og blir enda bedre kjent i dette historiske hjørnet av Oslo.