Skip to main content

Historie og mat fra Eikaberget til Galgen!

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 12.30
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort
Fra Ekeberg til Galgeberg

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.095 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.195 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program


  • På vår nyeste vandring beveger vi oss ikke så langt rent geografisk, men historisk sveiper vi over mange tusen års historie bare ved å se oss rundt. Fra fugleperspektiv ser vi utover byens nyeste bydel Bjørvika og får kontrasten til det som blir Oslos fremtid. Turen fortsetter nedover Ekeberg-skrenten, fortsatt med en fantastisk utsikt som har inspirert mang en kunstner, deriblant Edvard Munch. Men, historien beskriver også løsarbeidere, kriminalitet og elendige boforhold i dette området av Oslo. Så videre nedover mot middelalderbyen, før vi ender på Galgeberg. Var det virkelig her galgen sto? Underveis stopper vi som vanlig på hyggelige, lokale spisesteder, og blir enda bedre kjent i dette historiske hjørnet av Oslo.

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
11/6Historie og mat fra Eikaberget til Galgen!Mer enn 81 195,-Bestill
25/6Historie og mat fra Eikaberget til Galgen!Mer enn 81 195,-Bestill