Skip to main content

Kulinarisk vandring i eksotiske Oslo

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 11.00
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort
Fra Tøyen via Grønland mot sentrum

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.195 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.295 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program

  • I over tusen år har tilreisende kommet for å bosette seg i Oslo, de siste årene fra hele verden. Dette har formet den byen vi har i dag, og ikke minst satt sitt preg på arkitektur og mat. Dette ønsker vi å vise frem, ved å invitere til en kulinarisk og historisk vandring gjennom det som er Oslos mest mangfoldige og innovative strøk.

    Vi starter på Tøyen og går videre til Grønland og mot sentrum. Underveis stopper vi for å se, prate og selvfølgelig smake. Maten inntas noen ganger stående, andre ganger setter vi oss ned mens vi spiser! Våre nøye utvalgte matstopp tar deg med på en reise til eksotiske strøk, midt i Oslo!

    Det er bare en ting å si: Møt opp nysgjerrig og sulten! Og er du fortsatt sulten når vandringen er ferdig, er det nok mest på flere opplevelser og smaker!

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
22/6Kulinarisk vandring i eksotiske Oslo Fullt1 295,-Fullt
29/6Kulinarisk vandring i eksotiske Oslo Mer enn 81 295,-Bestill