Skip to main content

Smakfull byvandring på Frogner

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 12.00
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort

Fra Frognerparken til Solli plass

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.095 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.195 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program

  • Snør på deg dine mest elegante spasersko og bli med på en vandretur som tar oss gjennom Frogner, Oslos mest fasjonable bydel. De velfriserte alleene og vakkert utsmykket bygårdene fanger enkelt vår oppmerksomhet, men her finner vi også fortsatt spor etter tidlige gårdsbruk og Kristiania-fiffens sommerhus. Som vanlig er historien så mye mer enn det vi først legger merke til. Frognerparken er et naturlig startpunkt, før vi snirkler oss gatelangs og avslutter på Solli plass. Dette er en vandring med fokus på vestkantens arkitektur og historie. Underveis går vi innom lokale spisesteder og delikatessebutikker, mange drevet i generasjoner, for også å oppleve smaken av Frogner. Vel møtt!

    Oppmøte i Frognerparken, før turen går via Schafteløkken, Gimle terrasse, Frogner kino og avsluttes på Solli plass. Smakebitene vi får nytes noen ganger stående utendørs og noen ganger setter vi oss ned, det er del av opplevelsen.