Skip to main content

Skreddersydde opplevelser

Har du fått i oppdrag å arrangere jobbens julebord, bestemors bursdag eller tur for vennegjengen? Vi vet at planleggingen kan være tidkrevende, og at det er vanskelig å finne frem til HVA man skal gjøre. Da kontakter du oss, så vi kan skreddersy en unik og minnerik opplevelse for deg!

Bedrift

Vi tilbyr ikke bare det vi har i reisekalenderen vår. Vi skreddersyr nemlig opplevelser for både private og bedrift. Kanskje jobben din skal arrangere sommerfest, julebord eller teambuilding, og er ute etter det lille ekstra?

Vi har kompetansen for å skreddersy turer og opplevelser for din bedrift, som dine ansatte virkelig vil sette pris på. Vi forstår viktigheten av å tilby unike og minneverdige opplevelser som kan styrke teamet ditt og som skaper varige bånd kollegialt.

Vi samarbeider også tett med våre partnere og eksperter for å sikre autentiske opplevelser, og vi tar i bruk alle sansene i våre opplevelser. Vårt mål er å gi deg og bedriften din en dyp forståelse av destinasjonen, dens kultur, smaker og tradisjoner.

Ønsker du opplevelser i Oslo, Norge eller i utlandet? Snakk med oss!

 

Privat

Feire en spesiell anledning med stil? Enten det er et jubileum eller bursdag, kan vi hjelpe deg med å arrangere en uforglemmelig og annerledes opplevelse for familien eller vennegjengen.

Skreddersydd historisk matvandring
La oss skape magiske øyeblikk sammen ved å organisere en historisk matvandring som er skreddersydd eksklusivt for dere. Dere får ikke bare en vanlig matopplevelse - men en reise gjennom tid og smaker, som vil etterlate dere både mette og inspirerte.

Under den historiske matvandringen vil dere oppleve en kombinasjon av spennende smaker og rik kulturarv. Dere vil bli ledet av kunnskapsrike guider som tar dere med på en reise gjennom historien, mens dere smaker på autentisk mat og drikke som er nøye utvalgt for å utfylle opplevelsen. Maten inntas ofte stående eller på farten, mens andre ganger setter vi oss ned for å nyte maten og omgivelsene.

Vi samarbeider tett med restauranter, kiosker, butikker og matleverandører for å sikre en førsteklasses opplevelse. Dere vil få muligheten til å utforske skjulte perler og smaker som vi har håndplukket for dere.

Våre historiske matvandringer er ikke bare en fest for smaksløkene, men også en mulighet til å knytte bånd, og ikke minst skape minner sammen. Så hvorfor ikke ta feiringen til nye høyder og gi familien eller vennegjengen en opplevelse de sent vil glemme?

 

Søk