
Velkommen med på en unik kulinarisk og kulturell reise i det historiske Venezia.
Denne gang tar Trine deg med langt utover turisttråkkene og inn i hjertet av den venetianske lagunen – til steder de færreste kjenner, men som bærer på Venezias eldste tradisjoner. Med fokus på mat, historie og lokal livsstil, vil du få oppleve Venezia slik venetianerne selv kjenner byen.
En overraskende kobling mellom Norge og Venezia dukker også opp – gjennom tørrfisken. Denne eldgamle handelsvaren har i århundrer vært en del av det venetianske kjøkkenet.
I Venezia møter vi norske Rita, fastboende i Venezia i 22 år, og som vil gi oss et helt unikt innblikk i en levende kulturarv, og kanskje en ny og uforglemmelig dimensjon til Venezia.
Vi har leid et lite, historisk palass hotell fra 1500-tallet på øya Lido – en av Venezias eldste bosetninger. Her venter en unik gjestfrihet, og en atmosfære som tar deg ut av tid og sted.
