Skip to main content

Matreiser

Reis sammen med oss til noen av de beste matregionene i Norge og Europa. Sammen utforsker vi de lokale smakene som området er kjent for. Vi besøker de lidenskapelige menneskene bak smaksopplevelsene, og lærer av ekspertene. Fokuset er alltid at smakene skal bli den største opplevelsen på turen, men vi reiser selvsagt med alle sansene våre.  Reis alene eller sammen med andre, på matreiser er stemningen alltid på topp. Vi reiser til regioner som eksempelvis Parma i Italia eller til matfylket Trøndelag.

Søk

Kortreist matopplevelse med en Twist!

Kortreist mat er i skuddet, og denne gangen er det også vi som reiser kort – til maten! Sammen med Trine fra Trines Matblogg skal vi besøke små og mellomstore produsenter i nærheten av Oslo, hvor hjertet banker for bærekraftig utnyttelse av jorda og dens råvarer.
Flere av produsentene v...

2 dager Fra 5 625,- Les mer
Smakfull høsttur til Liguria

Smakfull høsttur til Liguria

Høsten er en fantastisk tid å besøke Italias Liguria-kyst. De fleste turistene har reist hjem, det er roligere i gatene og det er fortsatt deilig å sitte utendørs og nyte livet. For de ivrigste er det også mulig å bade i sjøen. Reiseleder på denne smakfulle reisen til Liguria, norske Caroline Schøni...

5 dager Fra 16 795,- Les mer
Historisk matvandring i Trondheim

Kulinarisk langhelg i Trøndelag

Opplev Norges kulinariske hovedstad Trondheim og Stjørdalsføret med sine mange lokale matprodusenter, sammen med oss! Med verdens beste sjømat fra isklar fjord, kjøtt og vilt fra ruvende fjellområder og duggfriske grønnsaker fra landområdene er Trøndelag hele Norges spiskammer. Vi skal på historisk...

På forespørsel Les mer
En kulinarisk reise på Østlandet

En kulinarisk reise på Østlandet

Bli med på en unik og nytelsesrik tur, som kombinerer god mat, eksklusiv overnatting og hyggelig selskap, både vest og øst for Oslofjorden. Sammen med Jørn Hoel møter vi spennende produsenter av mat og drikke, og fra de som lager maten får vi smake. Gjennom maten opplever vi norsk kultur og historie...

På forespørsel Les mer