Skip to main content

Briskebys historie med smakfulle stopp

Historisk matvandring i Oslo
Ca. 4 timer - start kl. 12.00
Spesialpris til innehavere av Aftenpostens A-kort
Fra Vakyrie Plass mot Slottet

Søk

A-kortrabatt

A-kortpris: fra kr. 1.195 ,-
Pris uten fordelskort: fra kr. 1.295 ,-

Sett inn kampanjekode: AKORT i bestillingen for å få A-kortrabatt.

Med Aftenpostens fordelsprogram A-kortet kan du bestille dette programmet med byK™ til en gunstig pris. Prisen gjelder for innehaver av A-kortet og inntil 5 personer i samme husstand. A-kortnummer må oppgis ved bestilling.

Betingelser

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke. I de tilfeller der vi må kansellere avgangen pga restriksjoner rundt smittevern vil man få tilbud om å utsette vandringen til en annen dato eller få pengene refundert.

Minimum antall deltagere: 8

Program

  • Er du klar for å oppleve kontrastene på Oslo vest på nært hold? På denne matvandringen starter og stopper vi faktisk i samme gateløp, men som vanlig på våre turer, er ikke ruten et rett strekk. Vi beveger oss fra sydende handlestrøk til stille gater, den ene mer fornem enn den andre, via koselige nærmiljøer. Her har byens mest velhavende valgt å bosette seg, helt siden Slottet ble begynt oppført på 1820-tallet, og arkitekturen gjenspeiler de ulike periodene. Her er flotte trevillaer, rikt utsmykkede murgårder, stilren funkis og moderne bygg i en sømløs miks.

    Underveis stopper vi som vanlig på nøye utvalgte spisesteder og får alt fra små smakebiter til større måltider, som alle gir en ekstra dimensjon til opplevelsen. På denne vandringen er det ikke bare maten som pirrer våre smakssanser; navnene på stedene vi skal innom er også en god munnfull. Smak på Valkyrien, Inkognitogaten, Uranienborg, Briskeby, Lallakroken og Villa Gro Gro. Kjente navn, men likevel så eksotiske, med mer enn et hint av spennende historier. Møt opp sulten og nysgjerrig!