Ønsker du å se storbyen på en litt annerledes måte, da er historisk matvandring noe for deg. Sightseeing, historie og smaksopplevelser på én og samme tur. Her tar vi for oss byer, eller bydeler, og smaker oss igjennom de ulike kulturene og smakene som finnes der.
Reis sammen med oss til noen av de beste matregionene i Norge og Europa. Sammen utforsker vi de lokale smakene som området er kjent for. Vi besøker de lidenskapelige menneskene bak smaksopplevelsene, og lærer av ekspertene.
Opplev Norge og resten av verden med tog! Vi har vel alle speidet ut togvinduet, på vei mot vår destinasjon, men kanskje ikke tenkt på alle opplevelsene som skjuler seg langs skinnene?
Håndplukkede opplevelser byK™
En smakfull og opplevelsesrik reise til det vakre området rundt Mjøsa og Lillehammer.
Opplev maten, språket, menneskene og de små «hemmelige» stedene hvor de lokale går.Reiseleder på denne smakfulle reisen er norske Caroline Schøning. Hun har bodd i Italia i over 30 år og tar oss med til sitt Liguria.
Trøndelag kalles ofte for Norges matfat, og vi skal ta godt for oss. Det lønner seg å møte opp sulten!
Snør på deg dine mest elegante spasersko for en vandretur gjennom Frogner, Oslos mest fasjonable bydel. De velfriserte alleene og vakkert utsmykket bygårdene fanger enkelt vår oppmerksomhet, men her finner vi også fortsatt spor etter tidlige gårdsbruk og Kristiania-fiffens sommerhus.
Vi starter på Tøyen og går via Grønland mot sentrum. Underveis stopper vi for å se, prate og selvfølgelig smake.
Vi starter på Ekeberg og får med oss spennende byhistorie på vei ned mot sentrum. Matstopp underveis.
Historisk matvandring i Oslo, fra Sagene til sentrum på ca 4 timer.
På denne matvandringen starter og stopper vi faktisk i samme gateløp, men som vanlig på våre turer, er ikke ruten et rett strekk.